BLOG OM KORREKTUR

Blog om korrektur

Studiekorrektur er et begreb, der er vundet frem med en utrolig fart. Vi har en blog om korrektur.

Vi er stedet, hvor din opgave bliver taget under kærlig korrekturbehandling. Vi har løbende udvidet staben af korrekturlæsere, fordi der simpelthen er stigende efterspørgsel efter vores korrekturlæsere. Den udvidelse finder stadig sted.

Derfor kan du være helt sikker på, at du hos os får den sublime korrekturlæsning. Den, der virkelig flytter dig i retning af et 12-tal.

Vi tilbyder dig en god pris på korrekturlæsning af alle former for opgaver. Her tænker vi i særlig grad på følgende former for korrektur:

SRP-korrektur

Bachelor-korrektur

Speciale-korrektur

Ph.d.-korrektur

Blog om korrektur

Vi skriver gerne en gang om ugen en lille opdatering på vores blog. Her kan du netop følge med i, hvad der er på færde hos os, for det er sådan med studieopgaver, at det er en skiftende praksis. Den ene måned er det eksempelvis korrekturlæsning af specialer, vi er optagede af, mens det kan skifte til en anden måned at dreje sig om korrekturlæsning af ph.d.-afhandlinger. Det er også skiftende, når det drejer sig om korrekturlæsning af bachelorprojekter. Det er typisk i december og januar, der er behov for professionel korrekturlæsning her. Én ting er sikkert: Når vi rammer december, er det også SRP-korrektur, der bliver krævet af os, og vi er så glade for at kunne hjælpe med at sætte komma, rette stave- og tastefejl samt ændre på indviklede sætninger.

Engelsk korrektur

Det er værd at vide, at vi læser korrektur på dansk og engelsk. Vi kan derfor med sikkerhed og stor præcision tilbyde gode priser på engelsk korrekturlæsning samt dansk korrekturlæsning. Vi samarbejder med professionelle engelske og danske korrekturlæsere. Det betyder, at du har vished for, at de har mange års erfaring med at rette opgaver igennem for diverse fejl og mangler. Prisen er den samme, hvad enten du vælger dansk eller engelsk korrektur.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

✅ Info om korrektur hos Studiekorrektur
Average rating:  
 0 reviews