Reserver Studiekorrektur ⤵️

Her kan du reservere tid til korrekturlæsning af din opgave, afhandling eller dit speciale. Du noterer blot informationerne nedenfor og modtager derefter en bekræftelse på e-mail.

Datoen kan naturligivs rykkes, efterhånden som du nærmer dig, og du får et overblik over opgaven, ligesom korrekturlæsningen kan opdeles i portioner.

Du kan læse mere om Studiekorrektur her på vores informationsside. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål el.lign.

Navn

E-mail

Telefonnummer

Forventet dato for upload, fx 30-12-2020

Valg af sprog
DanskEngelsk

Forventet antal sider
10-2020-4040-6060-8080-100+100

Påtænker du at tilvælge ekspreslevering (+50%)?
Ja, ekspresleveringNej tak

Påtænker du også at uploade et engelsk abstract?
JaNej

Ønsker du at høre mere om vores tilbud om opgavesparring?
Ja takNej tak

Skriv en kommentar om din opgave (eksempelvis studieretning)

Accept af bruger- og persondatabetingelser:
Jeg accepterer

OBS: Vi sender altid en ordrebekræftelse ud på mail, så husk at tjekke din SPAM-mappe, da vi uberettiget kan ende i den.

Reserver Studiekorrektur

Så snart Martin modtager din reservation til Studiekorrektur, vil han booke den bedst egnede korrekturlæser til din opgave. Det er da afgørende, om der er tale om et speciale til korrektur, eller om der er tale om en bacheloropgave til korrekturlæsning. Vi læser også korrektur på SRP-opgaver og på ph.d.-afhandlinger, og vi kan stå for både dansk såvel som engelsk korrekturlæsnig.

Vi er fremragende bedømt på Trustpilot ↩️

Super service.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har gjort brug af Studiekorrektur.dk et par gange og har i alle tilfælde været yderst tilfreds. Selvom der stod 48 timer, fik jeg min opgave samme dag. Superservice!!

Vi læser meget gerne korrektur på følgende opgaver ⤵️

SRP-korrektur

Bachelor-korrektur

Speciale-korrektur

Ph.d.-korrektur

Engelsk korrektur

Reserver Studiekorrektur

Vi glæder os meget til at hjælpe dig med billig opgavekorrektur på dit special, din bacheloropgave, din SSO, din SRP-opgave eller din ph.d.-afhandling eller på din synopsis. Skriv eller ring endelig til os. Du kommer i kontakt med Martin på 7199 8084 eller ved at skrive en mail til ham: info@studiekorrektur.dk.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

✅ Info om korrektur hos Studiekorrektur
Average rating:  
 0 reviews