Vi er et af landets førende bureauer, nĂĄr det kommer til korrekturlæsning af opgaver.

Vi samarbejder udelukkende med professionelle danske korrekturlæsere. 

Vi finder den bedst egnede danske korrekturlæser til dig.

De har alle været igennem et krævende og svært testforløb. Det er et forløb, vi værner meget om, idet det er her, de bedste korrekturlæsere bliver skilt fra og indgĂĄr som en del af vores team. 

Derfor kan vi med ro i skriften skrive, at vi værner om sikker, solid og kvalitetsbevidst korrektur pĂĄ dansk. 

Vi har læst korrektur pĂĄ tusindvis af opgaver siden 2014, hvor vi som det første og dengang eneste online-korrekturbureau rettede fokus mod de studerende, for det var sĂĄ vigtigt for os at skabe mulighed for, at alle studerende fik rĂĄd til at fĂĄ læst korrektur. 

Du er meget velkommen til at se med herunder, hvor vi viser en kort præsentation af os som serviceorgan, når det kommer til korrekturlæsning.

MĂĄske har det givet anledning til at tage skridtet videre til dansk korrekturlæsning? 

Du er i al fald meget velkommen til at tage direkte fat i os pĂĄ. 

  • Telefon: 7199 8084
  • Mail: info@studiekorrektur.dk
korrektur-martin-handberg
Martin Handberg

Du mĂĄ ogsĂĄ meget gerne reservere tid herunder eller indhente et tilbud. 

RESERVER TID

INDHENT TILBUD

Korrekturlæsere – de gode kan være svære at finde.

Vores er fremragende, og de er klar til at hjælpe dig. Hos os kan du vælge en af vores professionelle korrekturlæsere. De er alle meget erfarne. De læser korrektur på specialer, bachelorprojekter, SRP-opgaver, ph.d.-afhandlinger, blandt andet:

Professionelle korrekturlæsere - specialekorrektur, bachelor, SRP, phd.-projekt

Former for korrektur

Vi læser korrektur på snart sagt alle opgaver, når blot de er studierelaterede.

Derfor kan du trygt vælge os til nedenstående korrekturlæsning på dansk.

SRP-korrektur

Bachelor-korrektur

Speciale-korrektur

Ph.d.-korrektur

Engelsk korrektur

Udvalgte korrekturlæsere til specifikke opgaver

Martin Handberg er den ansvarshavende driftsleder hos Studiekorrektur, og han tager hĂĄnd om alle de opgaver, vi modtager.

Han sørger for at sende dem videre til vores korps af kanondygtige korrekturlæsere. Han er derudover også selv professionel korrekturlæser.

korrektur-martin-handberg

Studiekorrektur er enkel, billig og studievenlig korrekturlæsning af alle former for opgaver – vi glæder os til at hjælpe lige netop dig.

Studiekorrektur-Trustpilot

âś… Rettet over 6.000 opgaver

âś… Førende siden 2014

🥇 Nummer 1 pĂĄ Trustpilot

NĂĄr du indsender en opgave, afhandling eller et speciale til Studiekorrektur.dk, vil dokumentet blive korrekturlæst af en af vores yderst kompetente korrekturlæsere, som vi har indgĂĄet samarbejde med gennem en mĂĄlrettet udvælgelse.

Professionelle korrekturlæsere

Det kan variere, hvilken eksakt baggrund den enkelte korrekturlæser har, men typisk har de gennemført en lang, sproglig universitetsuddannelse, samtidig med at de har professionel erfaring med korrekturlæsning.

Det er ikke nok, at man ‘plejer’ at læse korrektur for venner og familie. Det kræver evident erfaring for overhovedet at komme i betragtning hos os.

SĂĄ snart kombinationen mellem en relevant universitetsuddannelse og professionel erfaring med korrekturlæsning forekommer, er vores erfaring, at vi blandt disse finder de bedste potentielle kandidater, der kan gĂĄ videre i vores testforløb og dernæst blive tilknyttet som korrekturlæsere.

Billig korrekturlæsning af opgaver

Professionel erfaring kan være sammensat pĂĄ flere forskellige mĂĄder. Det kan være som tidligere fastansat korrekturlæser, sproganalytiker el.lign., men mange har ogsĂĄ tilegnet sig erfaringen som selvstændig korrekturlæser.

Disse erfaringer bidrager, foruden den akademiske faglighed, til forøget skarphed og giver trænede øjne, der allerede ved første øjekast helt automatisk spotter de sproglige fejl og mangler pĂĄ en tekstside.

Uden denne skarphed er det i praksis ligegyldigt, hvor dygtig man teoretisk set er til at analysere den sproglige korrekthed – det afgørende er, at den teoretiske viden kan benyttes i praksis og dermed eliminere de sproglige fejl â¤µď¸Ź

Testforløb af korrekturlæserne

Efter at kandidaterne er blevet udvalgt ud fra en stor gruppe ansøgere og pĂĄ baggrund af ovennævnte kriterier, gennemgĂĄr disse nu en række tests, som vi har udviklet til formĂĄlet i samarbejde med en certificeret sprogspecialist.

Heri gemmer sig en række sproglige fælder af forskellig karakter, der afprøver korrekturlæserens skarphed og analytiske evner.

I de tilfælde, hvor der kan være flere rigtige løsninger, indleder vi en dialog med krav om fremsættelse af argumenter for, hvad grundlaget er for den valgte korrektion.

Korrektur med hurtig levering

Sidst, men ikke mindst indleder vi naturligvis kun samarbejde med korrekturlæsere, der sammen med de nødvendige kvalifikationer har en høj moral, og som efterlever de værdier, som vi stĂĄr for og lover vores kunder.

Her kan du læse mere om, hvilken type virksomhed Studiekorrektur.dk er.

👉🏻 Hvis du er klar til at bestille korrekturlæsning af din opgave, kan du klikke dig videre til vores bestillingsside og prisberegner.

Du kan selvfølgelig også skrive til os på Facebook.

Vil du vide mere om Studiekorrektur?

Du kan med fordel læse videre, hvis du føler, at du har behov for at vide mere om vores professionelle korrekturlæsning af opgaver – vi har samlet en hĂĄndfuld artikler her ⤵️

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Studiekorrektur.dk
Average rating:  
 2 reviews
by Mads on Studiekorrektur.dk
Ph.d.-afhandling

Det er så lækkert, at Studiekorrektur.dk hjalp mig i mål med min afhandling - tak!

by Studerende on Studiekorrektur.dk
Professionelt

Det er bestemt professionelt. God korrektur til en god pris.