Kan I hjælpe med at oversætte?

Vi samarbejder med de bedste korrekturlæsere og de mest professionelle oversættere, hvorfor vi kan oversætte din opgave fra dansk til engelsk, og også den anden vej, hvis du ønsker det. Kontakt os meget gerne for at modtage et godt tilbud.

Hvor lang tid tager det at få læst korrektur på min opgave?

Det kommer an på, hvor mange sider du har. Vi skelner mellem opgaver på hhv. under og over 20 sider. NB: Weekenden tæller ikke med i leveringstiden!

Hvis din opgave er over 20 sider, tager det 72 hverdagstimer (3 hverdage), alternativt kun 48 hverdagstimer (2 hverdage), hvis du tilkøber ekspreslevering.

Hvis din opgave er under 20 sider, tager det 48 hverdagstimer (2 hverdage), alternativt kun 24 hverdagstimer (1 hverdag), hvis du tilkøber ekspreslevering.

Du kan læse mere om vores leveringstider her.

Hvad koster korrekturlæsning af min opgave?

Det kommer an på, hvor mange normalsider du har. Vi beregner en normalside til at fylde maks. 2.400 anslag med mellemrum – ligesom størstedelen af danske universiteter gør.

Prisen for Premiumkorrektur er 34,95 DKK. pr. normalside, og Standardkorrektur koster 29,95 DKK. pr. normalside.

Har du eksempelvis 50 normalsider, vil regnestykket for Premiumkorrektur hedde 34,95 * 50 = 1.747,50 DKK.

Ovenstående priser gælder for vores normale levering. Tilvælger du ekspreslevering, kommer der et gebyr på 50% oveni.

Læs eventuelt nærmere om det her.

Hvordan udregnes prisen?

Vi beregner prisen pr. normalside a 2.400 tegn inkl. mellemrum for at have en fast målestok.

Du aflæser blot det totale antal tegn med mellemrum i dit Word-dokument vha. ordoptælling og dividerer dette tal med 2400, hvorefter du nu har antallet af normalsider.

Du kan også gå til vores bestillingsside, der har en indbygget prisberegner, hvor du kan indtaste det antal tegn med mellemrum, der er i dit dokument, hvorefter du automatisk får udregnet en samlet pris og leveringstid.

Hvilke betalingsmetoder accepterer I?

– Hvilke betalingsmetoder accepterer I?

Vi tager imod Visa/Dankort, Dankort, Mastercard, American Express og JCB.

Vi kan i nogle særlige tilfælde aftale, at betalingen finder sted via faktura eller via bankoverførsel.

Du kan gå videre til bestilling af korrektur her.

 

Bestil korrektur

 

 

Hvad indebærer korrekturlæsning?

Korrekturlæsning er en gennemgående sproglig opmærksomhed. Korrekturlæseren retter til, så der ikke er stave- eller tastefejl. Korrekturlæseren sætter kommaet på plads. Vælger du Premiumkorrektur, vil korrekturlæseren også foretage sig en let form for sproglig optimering. Det betyder, at eventuelt kringlede sætninger vil blive omformuleret. Korrekturlæseren vil også hjælpe dig, hvis du eksempelvis ved, at du bytter rundt på nutid og datid og har problemer med nutids-r, eksempelvis.

Opgaven bliver gjort klar til aflevering. Den bliver korrekturlæst til en god pris.

Hvordan fungerer ‘registrér ændringer’?

Microsoft Word har en glimrende funktion, hvor du som opgaveskriver efter endt korrekturlæsning vil kunne følge hver eneste rettelse. Vi slår funktionen til, inden vi går i gang med korrekturlæsningen. Når korrekturlæseren foretager sig en ændring i din opgave, vil det blive markeret i højre margin af opgaven. Når du får opgaven tilbage kan du se, hvad der er blevet ændret. Du modtager 2 dokumenter.

Udregner I moms?

Vi udregner moms. Vi vælger som de eneste på markedet, når det kommer til Studiekorrektur, at indregne momsen i prisen, således at det bliver så billigt som muligt for dig. De priser, du ser på vores side, er således direkte og til at regne med. Vi har end ikke et gebyr forbundet med bestilling af korrektur, ligesom mange andre korrekturselskaber har.

Hvordan fungerer ‘registrer ændringer’?

Det vil vi meget gerne fortælle dig. Det er en meget direkte og god måde at gøre korrekturrettelser synlige i Word-dokumentet. Du vil da kunne acceptere eller afvise hver enkelt rettelse ⤵️

Du kan se et eksempel på en sådan rettelse her.

Kan I læse korrektur på min opgave i LaTex? 

Vi kan sagtens læse korrektur på LaTeX-filer.

Det har vi gjort et utal af gange, og vi er således trænede i den henseende.

Du kan med fordel omdanne din LaTeX-fil, så vi kan tilgå den og derigennem anvende en tydelig rettefunktion (Words).

Det gøres således ⤵️

  1. Gem LaTeX-filen som PDF-fil.
  2. Åbn PDF-filen med Microsoft Word. (Word omdanner automatisk PDF’en til et Word-dokument.)
  3. Gem Microsoft Word-filen.

Du kan nu uploade opgaven til os ✅

Skriv eller ring til os ved spørgsmål, og Martin guider med det samme. Du kan kontakte os her.

Hvordan skriver man et abstract?

Hvis du undrer dig over, hvordan man skriver et engelsk resumé, vil vi meget gerne fortælle dig, at der knytter sig visse formalia dertil.

Skal det skrives i nutid? 🤔

Skal det placeres i begyndelsen eller i slutningen af opgaven? 🗣

Du kan blive klogere på det ved at klikke her ✅

Tilbyder I både korrekturlæsning på engelsk og dansk?

Vi tilbyder korrekturlæsning af såvel danske som engelske opgaver. Vi har særdeles skarpe og erfarne danske og engelske korrekturlæsere tilknyttet.

Prisen er den samme. Premiumkorrektur koster for eksempel 34,95 DKK pr. normalside.

Leveringstiden lyder på 72 hverdagstimer, alternativt 48 hverdagstimer, hvis du tilkøber ekspreslevering.

Vi har en artikel om engelsk korrektur.

Hvem læser korrektur på min opgave?

Hos Studiekorrektur specificerer vi os inden for sprog, hvorfor vi har meget kompetente og professionelle korrekturlæsere tilknyttet. De har en bred erfaringsramme at trække på foruden behørig uddannelse.

Vores korrekturlæsere har derigennem en nuanceret forståelse af sproget og en grundig arbejdsform, der sikrer os, at vi kan korrekturlæse alle former for opgaver uanset emne, uddannelsesgren etc.
De sidder klar døgnet rundt til at optimere din opgave.

Klik her for en uddybende artikel om vores korrekturlæsere.

Er min opgave klar til aflevering umiddelbart efter korrekturlæsning?

Når du bestiller korrektur af din opgave hos os, sender du via vores hjemmeside ét dokument.
Det tager korrekturlæseren udgangspunkt i. Her rettes til for stave- og tastefejl foruden kommatering og grammatiske fejlkilder. Derudover vil ord, vendinger og undertiden sætninger blive markeret, og kommentarer til sætninger samt forslag til anden ordlyd vil blive nedskrevet i højre margin af opgaven.

Du får da to dokumenter retur: et med korrektionstegn og et uden korrektionstegn.
I førstnævnte kan du følge alle korrekturlæserens rettelser, og i sidstnævnte er rettelserne allerede implementeret i opgaven. Her vil der muligvis være kommentarer og markeringer, der skal have din opmærksomhed.

Vi råder vores kunder til at tage udgangspunkt i dokumentet, der ikke rummer korrektionstegn, da det er mest tidsbesparende. Derudover råder vi altid vores kunder til at afsætte en dag til at gennemgå opgaven, med særligt blik for kommentarer, spørgsmål, markeringer og optimeringsforslag.
Dernæst er opgaven klar til aflevering, og vi krydser fingre for et godt resultat.

Du kan fordybe dig videre her.

Får jeg en bekræftelse på min ordre?

Vi sender altid en ordrebekræftelse ud på e-mail.

Vi har desværre erfaret, at det på uforklarlig vis kan hænde, at e-mails fra os ender i mailsystemets spamfilter, herunder uønsket post. Vi har hidtil noteret os, at det eventuelt kan dreje sig om bekræftelsesmails sendt fra os.

Vi svarer lynhurtigt på henvendelser, og ventetiden på svar er derfor meget begrænset, hvorfor der kan være grund til kort at kigge i mailsystemets filter, hvis vi ikke har svaret inden for 12 timer.

Kan jeg knytte en kommentar til min opgave?

Ved bestilling af korrektur får du mulighed for at medsende en kommentar til din ordre.

Denne kommentar går direkte videre til den pågældende korrekturlæser, som derfra forholder sig til den.

Således kan du være med til at sætte fokus på et specifikt område i din opgave, som du ønsker, at korrekturlæseren skal være ekstra opmærksom på.

Det er her vigtigt at fremhæve, at kommentaren skal forbindes med det sproglige aspekt, da det er vores udgangspunkt. Vi kan derfor ikke tilgodese ønsker, der befinder sig inden for det faglige af opgaven.

Bestiller du korrekturlæsning af en engelsk opgave, er det vigtigt, du også formulerer din kommentar på engelsk, da også den sendes direkte med opgaven til en af vores engelske korrekturlæsere.

Kan I læse korrektur med det samme?

Vi er hos Studiekorrektur bevidste om, at du som opgaveskriver kan være ude i en ekstra presset situation, hvor deadline for aflevering af pågældende opgave er tæt på, og hvor det kan være svært at afse tid til korrekturlæsning. Derfor tilbyder vi ekspreslevering, hvor leveringstiden eksempelvis lyder på 24 hverdagstimer for opgaver under 20 normalsider. Ved akut behov for korrektur prøv da at kontakte os på info@studiekorrektur.dk eller på 71 99 80 84.

Læs eventuelt om hurtig service her.

Hvilken type korrektur tilbyder Studiekorrektur?

Hos Studiekorrektur arbejder vi med to former for korrektur: Standardkorrektur og Premiumkorrektur.

  • Med Standardkorrektur får din opgave en basal form for korrektur, kommatering og rettelse af stavefejl.
  • Med Premiumkorrektur er der sammen med ovennævnte også fokus på en let sproglig optimering på sætningsniveau, omformulering af kringlede sætninger.

Her kan du læse nærmere om vores ydelser.

Kan jeg få læst korrektur på min afhandling i weekender og ferie?

Som udgangspunkt arbejder vi ikke i weekenden, men vi er meget fleksible i forhold til korrekturlæsning, og vores leveringstid er helt nede på 1-3 hverdage. Det er oftest muligt at få læst korrektur i weekenden og i ferierne. Det skal dog gerne aftales med Martin, som du fanger på 7199 8084 eller via mail: info@studiekorrektur.dk.

Læs videre om hurtig service her.

Kan jeg være sikker på, at opgaven er 100% fejlfri efter endt korrektur?

Vi er meget engagerede og arbejder med stort ildhu. Vores korrekturlæsere er nøje udvalgt.

Læs her om vores korrekturlæsere.

Vores mål er klart: Vi går efter en fejlfri korrekturlæsning. Når det er sagt, er vi bevidste om, at det ikke altid er muligt, eftersom det da drejer sig om opgavens umiddelbare niveau.

Hvordan uploader jeg min opgave?

Via ’bestil nu’ kan du vælge imellem vores korrekturformer og vælge, om du har behov for ekspreslevering.

Derefter bliver du bedt om at uploade din opgave og indtaste oplysninger om dit betalingskort. Disse oplysninger gemmes krypteret.

Risikerer jeg at blive taget i plagiat?

Idet korrekturlæsning er helt og aldeles lovligt og en ofte anvendt form i forhold til at få gjort sin opgave klar til aflevering, skal du ikke frygte noget. Der er endda ikke risiko for at blive fanget i plagiatkontrol, idet din opgave ikke vil figurere i de programmer, uddannelsesinstitutionerne anvender.

Du kan derfor trygt bestille korrektur på din opgave.

Læs eventuelt mere her.

Hvad gør jeg med figurer og tabeller i min opgave?

Du må gerne lade dem figurere i din opgave, for de tæller ikke med i den samlede udregning af tegn med mellemrum i din opgave, og vores korrekturlæsere kan godt se bort fra dem. Hvis du ønsker at få korrekturlæst figurer og tabeller, må du naturligvis meget gerne skrive og udregne det ved upload af din opgave.

Hvor mange korrekturlæsere har I?

I skrivende stund har vi et tæt samarbejde med mere end 30 korrekturlæsere. Det er her både engelske og danske korrekturlæsere. De er alle professionelle og har stor erfaring med at læse korrektur på alle former for studieopgaver.

Hvordan læser I korrektur?

Vi anvender korrekturfunktionen i Word – ’registrér ændringer’. Det sikrer dig, at du kan se, de rettelser, korrekturlæseren foretager sig. Du modtager et dokument, hvor alle rettelser er synlige. Du modtager også et dokument, hvor alle rettelser er accepterede. Det er det dokument, der er klar til aflevering.

Hvorfor vælge Studiekorrektur?

Der er mange grunde. Den afgørende er, at du her får den mest professionelle og nuancerede korrekturlæsning. Vi har læst korrektur på mere end 6.000 opgaver. Vi leverer altid fejlfrie opgaver. Vi har de bedste priser, og vi har den hurtigste leveringstid. Se gerne med på Trustpilot.