Er det mon Premiumkorrektur, du går efter?

Når du står over for at indsende din opgave, afhandling eller dit speciale til korrekturlæsning hos Studiekorrektur.dk via vores bestillingsside, har du mulighed for at vælge imellem to forskellige korrekturydelser, der har hver sin pris.

RESERVER TID

INDHENT TILBUD

opgave-korrektur

Studiekorrektur-Trustpilot

✅ Rettet over 5.000 opgaver

✅ Førende siden 2014

🥇 Nummer 1 på Trustpilot

Desuden skal du i samme step vælge, om din opgave skal korrekturlæses på dansk eller engelsk. Ekspreslevering er ligeledes mulig at tilvælge på dette trin.

Premiumkorrektur hos Studiekorrektur

Studiekorrektur

Vi er fremragende anmeldt på Trustpilot – se blandt andet dette udpluk:

Fantastisk professionel og hurtig.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fantastisk professionel og hurtig service.

Jeg har brugt Studiekorrektur til mit speciale. Martin svarer på beskeder og e-mail i løbet af 15 min., uanset tidspunktet man skriver på. Jeg havde min opgave meget hurtigere tilbage end forventet, og de kommentarer, der var i opgaven, fik mig til at føle, at korrekturlæseren sad ved siden af mig, det var lidt hyggeligt.

Jeg endte med at få 12 for mit speciale – efter et mundtligt forsvar, men det hjælper jo altid, at ens speciale også er velskrevet og uden fejl.

Korrektur opgaver

Premiumkorrektur

Denne korrekturydelse er den mest dækkende og omfattende korrekturtype, vi tilbyder hos Studiekorrektur. Stort set alle vores kunder vælger Premiumkorrektur, fordi prisforskellen er lille ift. Standardkorrektur ⤵️

Her er de punkter, vi arbejder med, når du bestiller Premiumkorrektur:

  • Stave- og slåfejl
  • Grammatik og tegnsætning
  • Lettere sproglige tilretninger og optimeringer
  • Kommentarer til områder, der anbefales omformuleret

Det skal forstås således, at Premiumkorrektur først og fremmest indeholder de samme punkter som Standardkorrektur, men ydermere sørger korrekturlæseren for at optimere sproget de steder, hvor det er afgørende for forståelsen.

Hvis en sætning eksempelvis vender lidt på hovedet, et ordvalg er misvisende, eller en lignende fejltype forekommer, sørger vores korrekturlæser for at optimere tekststykket. Det er vigtigt at være med på, at vi aldrig går ind og omskriver større dele af en opgave, ligesom vi heller ikke nødvendigvis laver sproglige tilretninger, hvis der ikke er decideret behov for det!

Det faglige indhold i opgaven har vi stor respekt for. Derfor går vi aldrig ind og laver rettelser, der risikerer at ændre i den indholdsmæssige eller faglige betydning. Dette er en af årsagerne til, at vi hos Studiekorrektur er i stand til at håndtere alle slags opgaver, afhandlinger og specialer, uanset hvilket fakultet eller fagområde der er tale om – vi bearbejder nemlig kun de sproglige aspekter i korrekturlæsningen.

Standardkorrektur

Hvis du kun ønsker, at vi skal læse korrektur med fokus på de mest basale fejltyper, er Standardkorrektur en god mulighed ift. valg af korrekturydelse. Selve kvaliteten af vores korrekturlæsning er ikke lavere ved valg af denne korrekturydelse – omfanget er blot mindre, eftersom vi ikke går ind og laver sproglige tilretninger. Til gengæld kan du være sikker på, at de basale krav til korrekt stavning, grammatik og tegnsætning er overholdt til punkt og prikke efter endt korrekturlæsning hos Studiekorrektur ⤵️

Opgavesparring

Dette er altså punkterne, vi arbejder med, når du bestiller Standardkorrektur:

  • Stave- og slåfejl
  • Grammatik
  • Tegnsætning

Vi har skrevet et særskilt indlæg om vores priser på de to korrekturydelser, vi tilbyder hos Studiekorrektur.dk.

Vi læser typisk korrektur på disse opgaver:

SRP-korrektur

Bachelor-korrektur

Speciale-korrektur

Ph.d.-korrektur

Engelsk korrektur

Du har faktisk også mulighed for korrekturlæsning i en Udvidet Premium-udgave.

Hvis du går til vores bestillingsside, kan du få en automatisk beregning af, hvad den samlede pris og leveringstid vil være for din opgave, dit speciale eller din afhandling ✅

Du kan selvfølgelig også skrive til os på Facebook.

Korrekturlæsning af bachelor-opgave

Vil du vide mere om Studiekorrektur?

Du kan med fordel læse videre, hvis du føler, at du har behov for at vide mere om vores professionelle korrekturlæsning af opgaver – vi har samlet en håndfuld artikler her ⤵️

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Studiekorrektur.dk
Average rating:  
 1 reviews
by Simon on Studiekorrektur.dk
Lækkert

Jeg er helt vildt tilfreds med, at jeg valgte at lade Studiekorrektur læse korrektur på mit speciale.