[yotuwp type=”videos” id=”ZIiUsAbNol0″ player=”rel=0″]

INDHENT TILBUD

RESERVER TID

Hos Studiekorrektur har du mulighed for at vælge to former for korrektur: Standardkorrektur og Premiumkorrektur. Vi tilbageleverer et dokument med korrektionstegn og et uden korrektionstegn.

Korrektur med hurtig levering

Vælger du Standardkorrektur, vil vores meget kompetente, professionelle korrekturlæsere fokusere på stavefejl, slåfejl, grammatik og tegnsætning. Du vil altså her få korrekturlæst din opgave ud fra et basalt sprogfokus 📖

Studiekorrektur-Trustpilot

✅ Rettet over 5.000 opgaver

✅ Førende siden 2014

🥇 Nummer 1 på Trustpilot

Med Premiumkorrektur får du en udvidet korrekturlæsning. Vores korrekturlæsere er her foruden det basale sprogfokus også engagerede i at yde lette sproglige tilretninger. Dette indikerer ikke, at opgaven vil blive omskrevet, snarere indeholder det rettelse af misvisende ordvalg, og sætninger, der er utydelige og omstændelige, vil blive optimeret.

Korrektur opgaver

Vi har gode anmeldelser på Trustpilot:

Kan varmt anbefales 👌🏼

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service 👌🏼Kæmpe ros for det.

Da det er i sproget, vi har vores styrke, tilbyder vi ikke umiddelbart at rette formalia, opsætning, referencer mv., eftersom det er elementer, der udspringer af en personlig holdning, og det er derfor vanskeligt at standardisere.

Med korrektionstegn hos Studiekorrektur

Med korrektionstegn eller uden korrektionstegn

Du modtager dit korrekturlæste dokument i to versioner: et dokument med korrektionstegn og et dokument uden korrektionstegn ⤵️

I dokumentet med korrektionstegn har du mulighed for at følge alle rettelser, fra begyndelse til slutning.

Priser på korrekturlæsning

I denne version bliver alle korrekturlæserens rettelser synlige i opgavens højre margin. Korrekturlæseren har funktionen ’registrer ændringer’ slået til. Således kan man følge rettelserne undervejs, lige fra rettelse af et ord, fjernelse af et andet, indsættelse af et komma og sletning af dobbelt mellemrum. Man har her som kunde muligheden for enten at afvise eller acceptere rettelsen.

SRP-korrektur

Bachelor-korrektur

Speciale-korrektur

Ph.d.-korrektur

Engelsk korrektur

I dokumentet uden korrektionstegn er rettelserne allerede indføjet i opgaven, og du vil i dette dokument derfor kun skulle forholde dig til eventuelle kommentarer, spørgsmål og forslag, som korrekturlæseren har nedskrevet i højre side af opgaven.

Vores anbefaling er at tage udgangspunkt i dokumentet uden korrektionstegn og sammenligne med det andet dokument, da det skaber den bedste vej hen mod aflevering.

Det er naturligvis sidstnævnte opgaveversion, der er tættest på at være klar til aflevering, men der er oftest kommentarer og optimeringsforslag tilknyttet, som man bør tage hånd om.

Book Studiekorrektur til korrektur på dit speciale eller din bachelorafhandling foruden din ph.d.-afhandling på engelsk eller dansk

Vi råder derfor altid kunden til at afsætte tid til at gå rettelser igennem ✅

Et eksempel på korrekturlæsning

Teksteksempel:

Kvindens rollen i samfundet var på dette tidspunktet præget af mændendes rolle i forholdet. Kvinden havde intet at sige i forhold til mande. Manden havde magten og kvinden måtte leve med ingen rettighederne at have. På daværende tidspunkts i datidens landbosamfund havde kvinden ikke den mindste rettighed over sine børn eller for den sags skyld sig selv. Der var ikke noget i kvindens verden, der hed ret til uddannelse, arbejde udover det, et ægteskab bød på i sig selv, og når det kom til at arve, arvede kvinden kun 1/3 del efter forældrene i forhold til brødrende i familjen. Det var faderen i familien, vis ord gjaldt. I løbet af opvæksten var det faderen, der bestemte alt, såsom hvem deres datter skulde tjene hos, eller hvem de for den sags skyld skulle giftes med.

📝

Rettet eksempel:

Kvindens rolle i samfundet var på dette tidspunkt præget af mændenes rolle i forholdet. Kvinden havde intet at sige i forhold til manden. Manden havde magten, og kvinden måtte leve med ingen rettigheder at have. På daværende tidspunkt i datidens landbosamfund havde kvinden ikke en eneste rettighed over sine børn eller for den sags skyld sig selv. Der var ikke noget i kvindens verden, der hed ret til uddannelse, arbejde udover det, et ægteskab bød på i sig selv, og når det kom til at arve, arvede kvinden kun 1/3 del efter forældrene i forhold til brødrene i familien. Det var faderen i familien, hvis ord gjaldt. I løbet af opvæksten var det faderen, der bestemte alt, såsom hvem deres datter skulle tjene hos, eller hvem de for den sags skyld skulle giftes med.

  • Det er tydeligt, at den ikke-korrekturlæste opgave ville klare sig væsentlig dårligere i en karaktergivning, for det er ganske tydeligt svært at forstå, hvad der menes. Afsnittet er meget, meget uklart, og derfor kan det være særdeles afgørende med opgavekorrektur hos Studiekorrektur.dk.