Hos Studiekorrektur fokuserer vi på dansk korrektur og engelsk korrektur ✅

engelsk korrektur

Vi mærker et voksende behov for engelsk korrektur, og af den grund har vi her optimeret vores ydelse.

INDHENT TILBUD

RESERVER TID

Vi går ikke på kompromis med vores høje service og standard. Derfor engagerer vi os i en udvælgelsesproces, der er nøje tilrettelagt og skabt til at kunne tilknytte de skarpeste korrektører.

Vores engelske korrekturlæsere er således udvalgt ud fra erfaring, evner og uddannelse. De har engelsk som modersmål og har alle fodfæste i kommunikation og sprog.

Tid til korrektur

👉🏻 Med omhu og dedikation har vi af den grund udvalgt korrektører, der har forskellige geografiske ståsteder. Derved sikres det, at vi kan tilbyde korrektur på britisk engelsk eller amerikansk-engelsk.

Vi har fremragende anmeldelser ↩️

Fantastisk.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Da jeg skulle skrive min bachelor på pædagoguddannelsen, valgte jeg at bruge Studiekorrektur, hvilket jeg bestemt ikke har fortrudt. Det er nemt og overskueligt at bruge, og efter få dage har man sin opgave retur med rettelser. Det har uden tvivl haft en positiv indvirkning på min karakter.

Engelsk sprog i fokus i vores særlige service: engelsk korrektur

Vores korrektur er meget fintfølende og nuanceret. Du har som kunde mulighed for at knytte en kommentar til din opgave, når du bestiller korrektur via vores hjemmeside.

[yotuwp type=”videos” id=”rlRibBbNhsc” ]

Det kunne eksempelvis være, at du har et særligt ønske og et særligt forhold, som den pågældende korrekturlæser bør holde sig for øje. Det tager vores dygtige korrekturlæser naturligvis udgangspunkt i.

Har du en afhandling, et speciale eller et bachelorprojekt, du ønsker korrektur på?

Vi yder omgående god og mærkbar service ✅

Det er typisk disse former, vi læser korrektur på ⤵️

SRP-korrektur

Bachelor-korrektur

Speciale-korrektur

Ph.d.-korrektur

Korrekturens 2 forhold

Det er muligt at vælge mellem to former for korrektur: Standardkorrektur og Premiumkorrektur.

Første form koncentrerer sig om en basal korrektur, hvor kommatering og tastefejl er i fokus.

Med Premiumkorrektur er der i tilgift en sproglig optimering. Her tilrettes sætninger, der er kringlede og tunge, således de er mere direkte.

Opgavesparring

Høj kvalitet til en god pris

Korrekturlæsning hos Studiekorrektur hjælper med at luge ud i stave- og slåfejl, hvilket er meget anvendeligt, idet man som studerende har tendens til at stirre sig blind på sin opgave og miste det sproglige aspekt af syne.

Du kan her læse mere om vores engelske korrekturydelse.

Spørg og få svar med det samme

Vi interesserer os hos Studiekorrektur for de studerende, og derfor arbejder vi ihærdigt på at tilbyde den bedst mulige kundeservice.

Vi er online og meget synlige, hvad enten det drejer sig om mail – info@studiekorrektur.dk – eller telefon – 7199 8084, Facebook eller Google+. Under alle omstændigheder er svartiden kort.