Billig Studiekorrektur

INDHENT TILBUD

RESERVER TID

Vi læser korrektur på alle former for opgaver. Det er både korrektur af specialer, korrektur af bachelorprojekter, korrektur af SRP-opgaver og korrektur af ph.d.-afhandlinger. Vi vil netop slå fast, at vi kan tilbyde dig den bedste pris på korrekturlæsning af opgaver.

Vi samarbejder netop med de mest professionelle korrekturlæsere i Danmark og engelsktalende lande, for det er sådan, at vi kan læse korrektur på både engelsk og dansk.

Vi samarbejder med danske korrekturlæsere og engelske korrekturlæsere, og vi kan derfor sikre dig engelsk korrekturlæsning og dansk korrekturlæsning til en rigtig god pris. Det er faste sidepriser, vi arbejder med, og derfor vil du altid opleve, at der er gennemsigtighed på den front, for det er lige til at regne ud, hvad det koster at få læst korrektur på sin opgave.

 

[yotuwp type=”videos” id=”rlRibBbNhsc” ]

 

Martin sidder også altid ved computeren, og han kan straks give dig et svar på, hvad prisen på korrektur bliver. Han kan altid fanges på info@studiekorrektur.dk, ligesom du også er meget velkommen til at ringe til ham på 7199 8084.

Udvidet korrektur på din opgave?

Vi kan tilbyde to former for korrektur: Standardkorrektur og Premiumkorrektur. Der er klart flest, der vælger, at vi skal læse Premiumkorrektur på deres opgave. Det er en form for udvidet korrekturlæsning, hvor korrekturlæseren også vil rette til, så der ikke er nogen kringlede sætninger. Herunder vil der naturligvis blive rettet til, så kommaet står, som det skal, mens der er særdeles stort fokus på, at der ikke er nogen stave- eller tastefejl overhovedet.

 

Tid til korrektur

 

Hvis du har brug afklaring angående vores billige korrekturlæsning, er du altid meget velkommen til at tage direkte kontakt til os.

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at læse korrektur på din opgave. Vi kan ved lejlighed sende dig et godt tilbud på korrekturlæsning af din opgave. Du skal nemlig vide, at det så absolut kan betale sig at bestille korrekturlæsning af sin opgave. Vi oplever tit, at man stiger en karakter eller to ved bedømmelse.

Tagged: