[yotuwp type=”videos” id=”6IE44mxANOE” ]

Ph.d.-afhandling til korrektur – Vi kan hos Studiekorrektur hjælpe dig med korrekturlæsning af din ph.d.-opgave.

INDHENT TILBUD

RESERVER TID

Ph.d.-afhandling til korrektur

Vi læser korrektur på mange studieopgaver, og vi tilbyder altid en god pris på korrektur. Det gælder bestemt også, når vi snakker ph.d.-korrekturlæsning.

Sig til, hvis du har en Ph.d.-afhandling til korrektur.

Vi læser faktisk korrektur på mange ph.d.-afhandlinger. Her skal det fremhæves, at vi udelukkende samarbejder med de bedste danske og engelske korrekturlæsere, som hver især er perfektionistisk anlagt, når det kommer til ph.d.-korrektur.

Ph.d.-afhandling til korrektur – dansk og engelsk ph.d.-korrektur

Vi ved, at det er vigtigt, at sproget virkelig spiller, og vi ved, at der med en ph.d.-afhandling knytter sig en historie, som gerne rækker flere år tilbage.

Det er derfor afgørende, at den endelige korrekturlæsning foretages med blik for, at der er arbejdet minutiøst og grundigt med især det faglige felt.

Priser på korrekturlæsning

Her er det da korrekturlæserens fornemme opgave at være med til at løfte ph.d.-afhandlingen sprogligt, så formuleringerne er knivskarpe, kommaet er sat helt og aldeles korrekt, og at sætningerne ikke bliver for lange og for kringlede.

Det er netop den korrekturlæsning, vi tilbyder, og det er her vigtigt at fremhæve, at skulle der være det mindste, korrekturlæseren er i tvivl om ved korrektur af en ph.d.-afhandling, vil det blive markeret med en kommentar, som du derpå kan forholde dig til og korrigere for. Vi er naturligvis også altid til at komme i kontakt med, hvis der skulle være det mindste, du har brug for at spørge til eller vende med os.

Prisen på ph.d.-korrektur er god. Der er tale om en studievenlig korrekturlæsning. Vi arbejder med en sidepris, der begynder på 29,95 kr.

Hos os svarer en normalside til maks. 2400 tegn med mellemrum.

Hvis du har brug for hjælp til korrektur, er vi derfor et meget godt valg. Det vidner vores Trustpilot-profil også om.

Du må meget gerne skrive eller ringe til Martin, hvis du har spørgsmål til korrekturlæsning af en ph.d.-afhandling. Han sidder klar til at tage hånd om din forespørgsel på telefon: 7199 8084 eller på mail: info@studiekorrektur.dk.

Han vil også gerne sende dig et uforpligtende tilbud på korrektur på en ph.d.-afhandling.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

✅ Info om korrektur hos Studiekorrektur
Average rating:  
 0 reviews
Tagged: