Hvis du har spørgsmål til korrektur hos Studiekorrektur, må du meget gerne tage direkte kontakt til os. Udfyld da venligst nedenstående formular.

Spørgsmål til korrektur hos Studiekorrektur

Martin vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt ⤵️

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Telefonnummer

  Hvad er dit spørgsmål?

  Accept af bruger- og persondatabetingelser:
  Jeg accepterer

  OBS: Vi sender altid en ordrebekræftelse ud på mail, så husk at tjekke din SPAM-mappe, da vi uberettiget kan ende i den.

  Vi er fremragende anmeldt på Trustpilot

  En fremragende service.

  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  En fremragende service. Jeg skrev speciale alene og havde i den forbindelse ikke et par ekstra øjne, der løbende kiggede de udarbejdede sider igennem. Da jeg fik den rettede version af mit speciale tilbage, er der meget lidt tvivl om, at opgaven fremstod langt mere strømlinet og ikke mindst læsevenlig. Væk var de irriterede småfejl, man ofte vil få, når man i alt for lang tid har siddet og kigget på de samme sider igen og igen. Michael – Specialestuderende, Københavns Universitet.

  SRP-korrektur

  Bachelor-korrektur

  Speciale-korrektur

  Ph.d.-korrektur

  Engelsk korrektur

  Kommaretter

  Vi er ferme, især til at sætte komma, og det er en meget vanskelig disciplin, det kan vi understrege. Hvor mange ved eksempelvis, at der skal være komma foran alle indskudte sætninger, altså grammatisk set, og hvem kan sådan uden videre og meget direkte spotte dem i en tekst?

  Studiekorrektur-Trustpilot

  ✅ Rettet over 5.000 opgaver

  ✅ Førende siden 2014

  🥇 Nummer 1 på Trustpilot

  Hvis du har spørgsmål til korrektur – især til vores rettelser, må du altid meget gerne ringe eller skrive til Martin. Han svarer meget gerne meget hurtigt. Han er selv professionel korrekturlæser, så han kan lynhurtigt spotte de rettelser, vi har foretaget os.

  Det kan vores korrekturlæsere – og det er både de engelske og danske korrekturlæsere, jeg her tænker på.

  Spørgsmål til korrektur

  Billig korrekturlæsning af opgaver

  Vi sætter utrolig stor pris på at høre fra studerende – vi elsker at hjælpe med at få styr på det sproglige i opgaven, for det er så afgørende.

  INDHENT TILBUD

  RESERVER TID

  Vidste du eksempelvis, at censor skal vurdere, hvordan opgaven sprogligt set står. Er der kommafejl og kringlede sætninger, trækker det altså karakteren gevaldigt ned, og det er der ikke nogen grund til – netop derfor kan vi tilbyde dig billig korrekturlæsning af specialer, eksempelvis.