Studiekorrektur – en god oplevelse

Vi kan sikre dig den gode oplevelse af korrekturlæsningen af din opgave.

Vi går rigtig meget op i, at de studerende, der vælger os, får en rigtig god oplevelse med korrekturlæsningen hos Studiekorrektur. Derfor er vi stolte af at kunne vise, at vi høster så rigtig mange gode anmeldelser. Du kan med andre ord være sikker på at få en god oplevelse med Studiekorrektur på din opgave.

 

Studiekorrektur-Trustpilot

✅ Rettet over 5.000 opgaver

✅ Førende siden 2014

🥇 Nummer 1 på Trustpilot

 

Korrekturlæsning af opgaver

Vi er efterhånden ved at være oppe på rigtig mange korrekturlæsere. Det er ganske enkelt sket, fordi vi har modtaget så utrolig mange opgaver til korrektur hen over årene. For at kunne følge med efterspørgslen efter billig og professionel korrekturlæsning er vi derfor hele tiden i gang med at udvide.

 

INDHENT TILBUD

RESERVER TID

[yotuwp type=”videos” id=”6IE44mxANOE” ]

Det er Martin, der står for rekrutteringen af erfarne korrekturlæsere. Så det er ham, du skal skrive eller ringe til, hvis du har interesse i at blive korrekturlæser hos Studiekorrektur. Adgangskravene er tårnhøje, for vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Vi skal blive ved med at kunne demonstrere, at vi er den bedste mulighed i forhold til korrekturlæsning af opgaver.

[yotuwp type=”videos” id=”ZIiUsAbNol0″ player=”rel=0″]

Hvilke opgaver læser vi korrektur på? Det er spørgsmålet. Du kan få et udmærket indblik i det herefter:

SRP-korrektur

Bachelor-korrektur

Speciale-korrektur

Ph.d.-korrektur

Vi tilbyder to former for korrektur: Standardkorrektur og Premiumkorrektur.

Standardkorrektur:

Korrekturlæseren sætter komma efter de grammatiske regler. Korrekturlæseren retter også til for stave- og tastefejl.

Premiumkorrektur:

Korrekturlæseren sætter komma og retter til med hensyn til stave- og tastefejl. Eventuelt indviklede sætninger/afsnit vil blive optimeret, altså skrevet om.

Engelsk korrekturlæsning

Det er klart, at det står tydeligt frem, at vi læser korrektur på dansk. Vi tilbyder faktisk også engelsk korrekturlæsning. Det er samme lave pris, hvad enten det er engelsk korrektur på et speciale eller et dansk speciale, du søger.

Vi har netop sikret os, at det er de bedste engelske korrekturlæsere i verden, der tager hånd om korrekturlæsningen af dit engelske speciale. Martin har udvalgt engelske korrekturlæsere med engelsk som modersmål. De har mange års erfaring med korrektur på opgaver skrevet af studerende. Du kan vælge at få læst korrektur på engelsk på baggrund af britisk engelsk og amerikansk-engelsk. Prisen og kvaliteten er i fokus uanset.

Priser på korrekturlæsning

Således træder det frem, at vi læser korrektur på din opgave – med glæde. Du kan altså med fordel vælge os, når du skal have fundet frem til en, der kan korrekturlæse din opgave. Engelsk grammatik retter kan søgningen hedde, og så er der mulighed for engelsk korrekturlæsning hos os.

Vi er de ferme kommarettere.

Fortrolighed

Alle vores korrekturlæsere har skrevet under på en meget bindende fortrolighedserklæring, og derfor er det helt afgjort, at intet slipper ud til andre, når du vælger at lade Studiekorrektur agere kommaretter i din opgave.

Vi behandler alle opgaver med den største forsigtighed, og vi er naturligvis opdaterede med hensyn til GDPR.

Vi skriver løbende om vores korrekturlæsning på vores blog – hvis du er interesseret.

Du kan selvfølgelig også skrive til os på Facebook.

Vil du vide mere om Studiekorrektur?

Du kan med fordel læse videre, hvis du føler, at du har behov for at vide mere om vores professionelle korrekturlæsning af opgaver – vi har samlet en håndfuld artikler her ⤵️

Tagged: