[yotuwp type=”videos” id=”ZIiUsAbNol0″ player=”rel=0″]

INDHENT TILBUD

RESERVER TID

Hvad gælder, når snakken går om Studiekorrektur?

  • I 2014 blev Studiekorrektur etableret.
  • Vi er nummer 1 på Trustpilot.
  • Facebook er vi også fremragende anmeldt. Så der er sandt nok bevægelse om Studiekorrektur.

Om Studiekorrektur

Studiekorrektur blev skabt, fordi der simpelthen var brug for, at de studerende fik et sted, de kunne sende deres opgave til korrektur ✅

Mange spørger, om det er ulovligt at sende sit speciale til korrektur hos Studiekorrektur.dk. Det er det ikke. Det er helt og fuldstændig lovligt. Det er faktisk en god idé.

Tag fat i Martin.

Studiekorrektur-Trustpilot

✅ Rettet over 5.000 opgaver

✅ Førende siden 2014

🥇 Nummer 1 på Trustpilot

Det er faktisk noget af det bedste, du kan gøre for din opgave, for du er på den måde sikker på, at kommaet kommer til at stå, som det skal, og der vil ikke være forstyrrende ord eller sætninger, idet korrekturlæseren vil råde bod på det.

Vi kan ikke garantere en højere karakter, men vi kan slå fast, at vi ikke har hørt om, at man får en dårligere karakter ved at lade en erfaren korrekturlæser rette opgaven igennem. Derfor er der grund til at holde øje med Studiekorrektur. Læs mere om Studiekorrektur i det følgende.

Opgavesparring

Om Studiekorrektur – en anbefaling værd!

Kan klart anbefale Studiekorrektur.dk.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan klart anbefale Studiekorrektur.dk! Utrolig god service! både ift. til korrekturlæsningen samt kundeservicen. Derudover får man opgaven tilbage efter max 2-3 dage, hvilket gør, man lige kan slappe af et par dage, inden man fortsætter med opgaven. Hvis man er lidt bagud og gerne vil rykke datoen for, hvornår opgaven skal sendes ind til korrektur, skriver eller ringer man bare ind! Sjældent har jeg oplevet så god kundeservice. Det er hver en krone værd!

Mange undervisere understreger endda, at det er en meget godt at afsætte tid til at få korrekturlæst sin opgave.

Det er godt, fordi man som studerende ender med at stirre sig blind på sin opgave, og dermed ender man med at lave små fejl. Det kan en af vores professionelle korrekturlæsere hjælpe med at rette op på ⤵️

Vi læser korrektur på engelske opgaver, og vi læser korrektur på danske opgaver. Vi kan tilbyde dig den billigste og bedste form for korrektur. Sig endelig til.

Priser på korrekturlæsning

Leveringstiden er ultrakort, og du kan vide dig sikker på, at der er kvalitet for pengene. Søger du studievenlige priser på korrektur, SU-rabat på korrektur, er du kommet til de rette.

Vi er suverænt de bedste på markedet, og vi høster stor ros og anerkendelse ude i studiemiljøet, hvor vi bliver anbefalet til højre og venstre.

Vi læser meget gerne korrektur på følgende opgaver:

SRP-korrektur

Bachelor-korrektur

Speciale-korrektur

Ph.d.-korrektur

Engelsk korrektur

Vi kan netop tilbyde dig en god pris på korrektur.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Studiekorrektur.dk
Average rating:  
 1 reviews
 by Tom
Korrekturlæsning med perfektion!

Det er stærkt arbejde, mange tak.

Tagged: