Skal vi hjælpe dig med at få en god karakter for din opgave?

[yotuwp type=”videos” id=”ZIiUsAbNol0″ player=”rel=0″]

RESERVER TID

INDHENT TILBUD

Vi kan med glæde fortælle dig, at hvis du lader os læse korrektur på din opgave, kan vi med stor sikkerhed understrege, at du med meget stor sandsynlighed vil opleve, at du (eller rettere din opgave) stiger en karakter, når din opgave skal bedømmes. 

God karakter for din opgave

Går du efter en god karakter?

Det er sådan, at censor skal forholde sig til det sproglige i opgaven. Så derfor er det simpelthen så vigtigt, at der er 100% fokus på, hvordan du skriver:

Studiekorrektur-Trustpilot

✅ Rettet over 5.000 opgaver

✅ Førende siden 2014

🥇 Nummer 1 på Trustpilot

§ 35. Stk. 4. Ved bedømmelsen af professionsbachelorprojekt, afsluttende eksamensprojekt eller afgangsprojekt skal der ud over det faglige indhold også lægges vægt på den studerendes formulerings- og staveevne.

  • Censor holder øje med, om der er stavefejl
  • Censor ser på, om verber er bøjet korrekt
  • Censor fokuserer på sætninger – er de kringlede?
  • Censor slår ned på fejl i særligt nutids-r

Det er bare nogle aspekter.

Den gode karakter kan altså forfølges gennem korrekturlæsning hos Studiekorrektur.

Du kan sikre dig en god karakter gennem korrekturlæsning af følgende:

SRP-korrektur

Bachelor-korrektur

Speciale-korrektur

Ph.d.-korrektur

Vi har stor erfaring med, at en studerende, der plejer at få 7 eller 10, pludselig – efter korrekturlæsning af opgaver hos os hos Studiekorrektur – rammer 10 eller 12 i karaktergivning, for det er sikkert og vist, at censor også forholder sig til, hvordan det sproglige i opgaven forløber. Et godt og korrekt sprog, grammatisk og læsevenligt, er med til at bygge op til en bedre karakter.

Vi har mange studerende, der har skrevet et speciale, booket tid til korrektur hos os, og som således sikrer sig et 12-tal. Det gør sig også gældende med bacheloropgaver, som vi har korrekturlæst, mens det bestemt også gør sig gældende med SRP-opgaver, som vi korrekturlæser med stor glæde, særligt i SRP-perioden.

Book Studiekorrektur til korrektur på dit speciale eller din bachelorafhandling foruden din ph.d.-afhandling på engelsk eller dansk

Vi kan naturligvis ikke garantere, at du får 12 eller 10 for din opgave, men det er klart, at når vi har forbedret det sproglige i opgaven, står du noget bedre når tiden for bedømmelse af opgaven finder sted.

Hurtigt.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtigt, lækkert og nemt ;)
En god oplevelse og ganske dygtige folk, der giver gode råd og lige går en ekstra meter for at hjælpe ;)

Korrektur på opgave

Det er derfor en meget god idé at afsætte tid til at lade os læse korrektur på din opgave. Det lønner sig med andre ord. Du kan altid læse mere om de mange andre studerende, vi har hjulpet. De er glade. Vi er fremragende bedømt.

Vi anbefaler – ganske fordi vi får så mange forespørgsler på korrekturlæsning af studieopgaver – at du reserverer tid til korrekturlæsning af dit speciale, korrekturlæsning af din bacheloropgave, eller hvad det er, du skriver på.

Det er gratis, det er egentlig også uforpligtende og ment som et godt tilbud til dig, der søger en god korrekturlæsning, så du kan sikre dig, at du står med en fejlfri opgave, når du skal aflevere. Du skal vide, at det er her, man reserverer tid til korrektur.

Korrektur opgaver

Vil du vide mere om Studiekorrektur?

Du kan med fordel læse videre, hvis du føler, at du har behov for at vide mere om vores professionelle korrekturlæsning af opgaver – vi har samlet en håndfuld artikler her ⤵️

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

✅ Info om korrektur hos Studiekorrektur
Average rating:  
 0 reviews
Tagged: