[yotuwp type=”videos” id=”rlRibBbNhsc” ]

Søger du gode råd om korrekturlæsning? Læs gerne med her.

INDHENT TILBUD

RESERVER TID

Vi er hos Studiekorrektur meget bevidste om, at der i forhold til korrekturlæsning er visse personlige og særlige variationer og forhold, det er værd at reflektere over 🤔

Gode råd om korrekturlæsning

Du har ydermere mulighed for at læse videre om vores servicer her.

SRP-korrektur

Bachelor-korrektur

Speciale-korrektur

Ph.d.-korrektur

Engelsk korrektur

Og med fremragende anmeldelser på Trustpilot ↩️

Hurtigt, professionelt, højt niveau, billigt og troværdigt.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Der blev svaret rigtig hurtigt på henvendelser og spørgsmål, hvilket gav mig ro i en stresset skriveperiode. Dernæst var korrekturlæseren fleksibel og tilpasset mine behov. Fik rettet et lang akademisk værk, på engelsk, på to dage. Det var et godt rettearbejde med gode råd, så har lært meget til fremtidig skrivning. Hurtigt, professionelt, billigt og troværdigt! Det er klart ikke sidste gang, jeg benytter mig af dem.

Gode råd om korrekturlæsning

Vi kan give dig gode råd om korrekturlæsningen – og du spørger os blot, hvis der er det mindste, du er i tvivl om. Det foregår her: info@studiekorrektur.dk eller på 7199 8084.

Studiekorrektur-Trustpilot

✅ Rettet over 5.000 opgaver

✅ Førende siden 2014

🥇 Nummer 1 på Trustpilot

Passiv form og førstepersonsstedord

Der er ganske meget debat angående passive former.

Passiv kan dannes på to måder: Enten ved at sætte endelsen –s på udsagnsordet eller med en form af at blive og kort tillægsform, hvor det i mange akademiske situationer er kutyme at anvende en passiv form.

Studiekorrektur - billig korrekturlæsning

Indtil videre er der ikke nogen fastlagte regler i denne henseende, og derfor forholder vi os hos Studiekorrektur åbent til dette aspekt, hvor vi tager udgangspunkt i den pågældende opgave.

Ligeledes er der meget debat omkring brugen af førstepersonsstedord. Her ser vi mange eksempler på opgaver, der ikke anvender ’jeg’ eller ’vi’. Vi ser også adskillige opgaver, der gerne anvender den personlige form.

Eftersom der heller ikke her er nogen fastsatte regler her, gør vi hos Studiekorrektur en dyd ud af at forholde os til det udtryk, den givne opgave udfolder.

Vi kan give dig gode råd om korrekturlæsning – du kan eventuelt læse mere på vores blog.

Bøjning af udsagnsord

Det samme gør sig gældende for udsagnsord.

Book Studiekorrektur til korrektur på dit speciale eller din bachelorafhandling foruden din ph.d.-afhandling på engelsk eller dansk

Her har vi vores sprogligt fintfølende tilgang med os, og vi bestræber os på at ramme den form og tid, som opgaven fremviser.

Faldgruber og ekstra opmærksomhed

Det er ud fra vores store erfaring, at vi kan fermhæve nedenstående faldgruber, hvor vi i særdeleshed har skarpe korrekturøjne knyttet til opgaven. Der er således tale om gennemgående og genkommende sproglige fejl:

  • Nutids-r
  • Kommatering efter grammatisk komma
  • Kongruensfejl, sætningens led hænger ikke overordnet sammen

Begreber

Det er alment kendt, at hver ordre har et særegent udtryk. Der vil således for hver tekst kunne optræde begreber, som pågældende korrekturlæser ikke tidligere har stiftet direkte bekendtskab med, hvorfor disse naturligvis – hvis muligt – slås efter.

Korrektur opgaver

Hvad er ikke med i prisen?

Indhold:

  • Vi retter aldrig et dokuments indhold, da det er sproget, der er vores direkte udgangspunkt.

Layout:

  • Vi afholder os umiddelbart fra at gå ind i spørgsmål om layout, eftersom vores spidskompetence er sprog.

Referencer:

  • Der skal laves en særlig aftale, hvis vi skal rette referencer igennem. Det kan godt lade sig gøre.