Korrekturlæser hos Studiekorrektur – kan jeg booke sådan en til korrektur af min opgave?

Korrekturlæser hos Studiekorrektur

Hvad kan en korrekturlæser hos Studiekorrektur rette?

RESERVER TID

INDHENT TILBUD

[yotuwp type=”videos” id=”8gmIvLfbKsY” ]

Det kan du hurtigt få at se – dette er de typiske former for korrektur hos Studiekorrektur ⤵️

SRP-korrektur

Bachelor-korrektur

Speciale-korrektur

Ph.d.-korrektur

Engelsk korrektur

Og vi er fremragende bedømt på Trustpilot ↩️

Modtog opgaven om morgenen i stedet for …

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Modtog opgaven om morgenen i stedet for om aftenen, hvilket var superfedt. Rettelserne var alle sammen gode, og selv ens figurer blev rettet. Jeg er meget tilfreds. Jeg har valgt at bruge dem igen til rettelse af mit abstract. Derudover supersmart måde de retter på, så nemt at overskue, hvor mange rettelser man har igen.

Korrekturlæser hos Studiekorrektur

Korrekturlæser hos Studiekorrektur

Hos Studiekorrektur har vi samlet verdens bedste korrekturlæsere, ganske enkelt!

Vi har et globalt perspektiv, og vores kunder er vilde med det.

Således læser vi korrektur på dansksprogede såvel som på engelsksprogede opgaver.

Vores engelske korrekturlæsere er bosiddende i Storbritannien og i USA, mens vores danske korrekturlæsere sidder rundt om i Danmark – alle er parate til at tage kyndig og korrekturkærlig hånd om din opgave.

Book Studiekorrektur til korrektur på dit speciale eller din bachelorafhandling foruden din ph.d.-afhandling på engelsk eller dansk

Hvordan arbejder en korrekturlæser hos Studiekorrektur?

Få et unikt indblik i et udvalg af vores sprogligt begavede korrekturlæsere her!

⤵️

Stine er orddetektiv med fænomenalt fokus, hun har overblik og sans for detaljen:

“Når jeg skal rette en kundes opgave, kigger jeg altid opgaven igennem i sin helhed som det første. Hvad er førstehåndsindtrykket? Det giver mig et ret godt praj om, hvor jeg især skal sætte ind, når jeg bagefter går mere i dybden og retter kommaer, stavefejl osv. Hver opgave har også sine særlige områder, der kræver ekstra opmærksomhed, f.eks. gentagelser af samme fejl eller et ekstra indsat mellemrum. Når dokumentet til slut er gennemgået, og alle fejl er rettet, er det klar til at blive sendt tilbage til kunden i en professionelt gennemarbejdet udgave.”

⤵️

Gitte er en særdeles rutineret sprogspecialist, der luger ud i enhver opgave, og det med stor varme og stort smil:

 “At læse korrektur er lidt, som det må være for en person med rengøringsvanvid at gøre rent. Den tekst skal bare ryddes for alle sproglige nullermænd og fedtpletter, og hvert gran støv skal tørres af, så den fremstår så strålende ren og blottet for fejl, som det er muligt! Og man kommer rundt i alle hjørner og kanter, hvert komma, hver uklarhed, hver stavefejl og hver forkert anvendelse af fremmedord skal spottes og udryddes, før man er tilfreds. 

Jeg har altid interesseret mig for sprog og er universitetsuddannet i sprog og litteratur med topkarakter i sprogteori. Med mange år som korrekturlæser og redaktør i ministerier og hos de største forlag har jeg trænet min evner inden for sproglig korrekthed og formuleringsmæssig klarhed.”

⤵️

Sandra er sprogekvilibrist og lynhurtig til at afkode en tekst:

“Som cand.mag. i lingvistik har jeg fået en bred viden inden for sprog, og for mig har det også betydet, at jeg går meget højt op i korrekturlæsning. Når jeg sidder og korrekturlæser, spotter jeg hurtigt f.eks. tegnsætningsfejl, taste- og stavefejl og konstruktionsfejl. Korrekturlæsning handler dog for mig ikke kun om at spotte fejlene og rette dem efter bedste evne, men det handler også om konstant at slå op i ordbøger og grammatikker for at dobbelttjekke, hvordan ord staves, bøjes og bruges, og hvordan konstruktioner bruges. På den måde kan jeg selv af og til lære noget nyt, samtidig med at jeg yder mit allerbedste for det produkt, der skal rettes.”

⤵️

Catrine hylder den uforstyrrede praksis, hvor ordene efterses med lup:

Jeg hygger mig altid, når jeg kan sidde i ro og mag og nørkle med tekster, så der ikke er hverken slåfejl eller kommatering til at forstyrre læseren. Og allerhelst gør jeg det sent om aftenen eller midt om natten med masser af kaffe til.  føler jeg mig som en forfatter fra gamle dage, der sidder i stearinlysets skær… Men det er altid godt med friske øjne, så jeg læser også gerne opgaven igennem om morgenen. Mange vil måske se korrekturlæsning som ensformigt og den kedelige afslutning på en opgave, men jeg elsker det. Det er vanvittig tilfredsstillende at se en tekst, hvor der er gjort lige så meget ud af formen som indholdet.”

⤵️

Sabrina skriver med stort fokus:

Når jeg får tilsendt en opgave, starter jeg med at læse de første sider igennem uden at rette. Dette gør jeg for at skabe mig et overblik over, hvor jeg skal være særligt opmærksom. Dernæst går jeg systematisk til værks fra start til slut. I mit hoved sætter jeg alle sætninger op i et sætningsskema, så jeg på den måde er sikker på, hvordan de forskellige sætningsled er forbundne for at være helt sikker på, at jeg fanger alle fejl i de enkelte sætninger. Dette gælder både i forhold til stavefejl og andre grammatiske fejl, men det gælder også i forhold til selve tilgængeligheden af sætningen.

⤵️

Vi vil – hele teamet – meget gerne hjælpe med at tage korrekturkærlig hånd om din opgave. Det kan eventuelt dreje sig om følgende:

Samtidig er det vigtigt at slå fast, at vi altid er klar på at læse korrektur på alle former for opgaver.

Vi læser endog korrektur på engelsk. Læs med her.

Du kan gå direkte til bestilling af en korrekturlæser hos Studiekorrektur her.

Du kan også – som rigtig mange andre – reservere tid til korrektur hos Studiekorrektur ↩️

  Navn

  E-mail

  Telefonnummer

  Forventet dato for upload, fx 31-12-2023

  Valg af sprog

  DanskEngelsk

  Forventet antal sider

  10-2020-4040-6060-8080-100+100

  Påtænker du at tilvælge ekspreslevering (+50%)?

  Ja, ekspresleveringNej tak

  Påtænker du også at uploade et engelsk abstract?

  JaNej

  Ønsker du at høre mere om vores tilbud om opgavesparring?

  Ja takNej tak

  Skriv en kommentar om din opgave (eksempelvis studieretning)

  Accept af bruger- og persondatabetingelser:

  Jeg accepterer

  What is 7 + 8 ?

  OBS: Vi sender altid en ordrebekræftelse ud på mail, så husk at tjekke din SPAM-mappe, da vi uberettiget kan ende i den.

  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  ✅ Info om korrektur hos Studiekorrektur
  Average rating:  
   0 reviews