[yotuwp type=”videos” id=”ZIiUsAbNol0″ player=”rel=0″]

Korrekturlæser? Skal vi finde en korrekturlæser til at læse din opgave igennem?

INDHENT TILBUD

RESERVER TID

Korrekturlæseren modtager din opgave via mail. Det er din garanti for, at din opgave ikke kommer til at figurere på nogen server, og der er således ikke nogen, der kan tilgå den.

Studiekorrektur-Trustpilot

✅ Rettet over 5.000 opgaver

✅ Førende siden 2014

🥇 Nummer 1 på Trustpilot

Den udvalgte professionelle korrekturlæser slår ’registrér ændringer’-funktionen til i Microsoft Word, og så indledes korrekturlæsning af dit speciale eller af dit bachelorprojekt eller din SRP-opgave. Du kan nemlig bestille alle former for Studiekorrektur hos os, og til en god pris.

Korrekturlæser søges til billig korrekturlæsning

Du kan, fordi denne korrekturfunktion er slået til, følge med i alle de rettelser, korrektioner, som den certificerede, validerede korrekturlæser foretager sig. Korrekturlæseren sletter givetvis mange kommaer og sætter andre, flere kommaer, mens også stave- og tastefejl elimineres, og du skal vide, at de altid er repræsenteret i de opgaver, vi læser korrektur på.

Super nemt og super god service.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super nemt og super god service. Fik rettet min opgave på 12 timer.

Rettelser i din opgave

Korrekturlæseren er sidste stop før aflevering. Det er den afgørende finish, der her er tale om. Det er en vigtig form for finpudsning af den opgave, du sidder med, og det er stort at give den videre til sproglig rettelse hos Studiekorrektur. Vi værner om kvaliteten af korrekturlæsningen, og derfor tilbageleverer vi altid fejlfrie opgaver.

Korrekturlæsning hos Studiekorrektur er dermed din vigtigste beslutning, idet du her giver dig selv mulighed for at få en bedre karakter for din korrekturlæste opgave, end du er vant til. Korrekturlæseren vil også, hvis du vælger Premiumkorrektur, omformulere kringlede sætninger og markere afsnit, der skal skrives bedre.

Korrektur med hurtig levering

 

Professionel korrekturlæser

Når du modtager din opgave igen efter endt korrekturlæsning, modtager du to dokumenter: et med korrektionstegn og et uden korrektionstegn. I det med korrektionstegn vil du se, at du kan følge alle rettelser i højre margin af opgaven.

Du kan her vælge at gå alle rettelser manuelt igennem ved at acceptere eller afvise. Da alle disse rettelser er af grammatisk art, tænker vi, at du stoler på vores korrekturlæsning og blot ønsker, at alle rettelser er blevet implementeret i din opgave. Derfor sender vi dig også en opgave, hvor alle korrekturlæserens rettelser allerede er blevet accepteret. Det er dokumentet, der hedder uden korrektionstegn.