Specialekorrektur – vi har speciale i at læse korrektur på specialer – både på dansk og engelsk.

Har du brugt os før?

[yotuwp type=”videos” id=”pZFqVwEXSXE” player=”rel=0″]

INDHENT TILBUD

RESERVER TID

Vi vil meget gerne læse korrektur på dit speciale. Du skal først og fremmest vide, at det virkelig kan betale sig at lade os læse korrektur af dit speciale. Du får dels en god pris på specialekorrektur, mens du også sikrer dig, at det er en af de mest professionelle korrekturlæsere, der læser korrektur på dit speciale.

Studiekorrektur-Trustpilot

✅ Rettet over 5.000 opgaver

✅ Førende siden 2014

🥇 Nummer 1 på Trustpilot

Specialekorrektur

Du spørger måske dig selv, om korrekturlæsning i virkeligheden kan betale sig? Det kan vi garantere dig, at det kan. Faktisk er det sådan, at censor altid skal vurdere det sproglige i en opgave. Det vægter også meget højt, når karakteren skal gives.

Derfor er vi glade for at hjælpe så mange studerende med at sikre billig og professionel korrekturlæsning af specialer til en god pris.

Specialekorrektur

Du kan naturligvis få et godt tilbud på specialekorrektur.

Vi har erfaring med, at mange af de studerende, vi har hjulpet, sikrer sig en bedre karakter. Faktisk er det tit et 10-tal eller sågar et 12-tal, der skrives ved censors bedømmelse af et speciale ✅

📖 Spørgsmålet er således ikke så meget, hvordan man skriver et godt speciale. Det er i lige så høj grad vigtigt, at man koncentrerer sig om det faglige, og korrekturlæseren vil rette specialet til derefter.

Ydermere vil det ej heller være afgørende, om man søger vidt og bredt efter svar på, hvad er formalia i forhold til et speciale? Det skal nok finde sit leje, det er vi sikre på. Du kan i al fald trygt lade os læse korrektur på specialet. Vi kan tilbyde en lynhurtig levering af dit speciale.

Du kan faktisk sikre dig korrekturlæsning af dit speciale med levering inden for timer.

Kan korreturlæsning bestilles online?

Du kan tro, det er muligt. Hos Studiekorrektur.dk er det udelukkende online-korrekturlæsning, vi tilbyder, for det skaber den bedste arbejdsgang og den hurtigste levering.

Der er netop ikke nogen grund til at vente for længe på at modtage sit speciale efter endt korrekturlæsning.

Tid er afgørende – det er vi klar over!

Korrektur med hurtig levering

👉🏻 Det er prisen også, og derfor giver dig rabat på korrekturlæsning af dit speciale. Vi tilbyder landets bedste priser på korrektur på speciale, og vi tilbyder tilmed fejlfri korrektur.

Tro os – korrekturlæsning er helt og aldeles lovligt.

Vi glæder os til at hjælpe dig igennem specialeprocessen med korrekturlæsning af dit speciale.

Har du spørgsmål?

Du skal vide, at det er både engelsk og dansk korrektur på speciale, vi tilbyder. Du kan altså også vælge en af vores engelske korrekturlæsere, når du har brug for korrektur på speciale på engelsk.

Har du set os på Trustpilot?

Vi er stolte af vores profil ↩️

Super god service og dygtige …

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god service og dygtige medarbejdere.
Jeg kan kun anbefale Studiekorrektur, da de gjorde korrekturlæsningen af min opgave så meget mere overskuelig. De er rigtig hjælpsomme og hurtige til at svare på alle de spørgsmål, man end måtte have.
Havde jeg kendt til Studiekorrektur noget før, ville jeg helt klart have benyttet mig af deres service, da pengene er godt givet ud :-)

Korrektur af specialer i topklasse

Lad os gentage – simpelthen for at slå fast: Vi har speciale i at læse korrektur på specialer. Vi foretager meget konkret en grundig revision af det sproglige og korrekturlæser ned til mindste komma og største punktum.

Korrektur opgaver

Du får derpå din opgave retur med markerede rettelser, der nemt kan implementeres. Du får faktisk også en udgave, hvor vi har sørget for, at alle rettelser på forhånd er blevet implementeret. Vi sørger for med andre ord for, at sproget er klart og korrekt og helt tydeligt.

Samtidig har vi bestemt og i udpræget grad fokus på at hjælpe dig med at holde sproget i en korrekt akademisk tone. En grundig korrekturlæsning hos os gør dig også opmærksom på steder, hvor argumentationen eller sammenhængen er uklar. Det er gennemgående og fejlfri korrektur af specialer til en god pris.

Vil du vide mere om Studiekorrektur?

Du kan med fordel læse videre, hvis du føler, at du har behov for at vide mere om vores professionelle korrekturlæsning af opgaver – vi har samlet en håndfuld artikler her ⤵️

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

✅ Info om korrektur hos Studiekorrektur
Average rating:  
 1 reviews
 by Mette
Speciale til korrektur

Jeg sendte mit speciale til korrektur - jeg har netop fået 12 for det - jeg er sikker på, at den professionelle korrekturlæsning hos jer har hjulpet.
Tak.