RESERVER TID

INDHENT TILBUD

Der er grund til at spørge sig selv: Er korrekturlæsning lovligt? Vi kan svare meget direkte: Korrekturlæsning er lovligt – det er 100% tilladt. Der er ingen risiko.

Studiekorrektur-Trustpilot

✅ Rettet over 5.000 opgaver

✅ Førende siden 2014

🥇 Nummer 1 på Trustpilot

Med andre ord: Det er fuldstændig lovligt at lade en professionel korrekturlæser læse korrektur på din opgave. Det kan være, du har et speciale, som du meget gerne vil have rettet igennem, og du står netop og mangler hjælp til at sætte komma og sikre dig, at sætningerne ikke er kringlede. Hvordan vil du finde hjælp?

Er korrekturlæsning lovligt?

Vi har fået spørgsmålet mange gange – og vi kan understrege, at det er tilladt.

Mange undervisere på gymnasier og på universiteter vil endda fremhæve, at det er meget vigtigt, at man afsætter tid til at få en til at læse korrektur på sin opgave. Det kan være meget afgørende, for der sker typisk det, at man ender med at stirre sig blind på sin opgave, når man sidder med den, og især når man har siddet med den i mange måneder.

Nummer 1 på Trustpilot

Vi modtager mange gode anmeldelser ↩️

God, hurtig og alle pengene værd!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Det er ikke første gang, jeg anvender Studiekorrektur og sikkert heller ikke sidste gang (på trods af at jeg nu bevæger mig væk fra studietiden). Meget professionelle og servicemindet. 

Her er det godt at få friske øjne på sin opgave.

Er korrekturlæsning lovligt?

Billig korrekturlæsning af din opgave

Vi kan tilbyde en grundig korrekturlæsning af din opgave. Vi er de bedste, når det kommer til opgavekorrektur.

Prisen er god, og leveringen er hurtig.

Vores korrekturlæsere læser korrektur på dansk og på engelsk, og de læser korrektur på specialer og på bacheloropgaver foruden ph.d.-afhandlinger – se mere her ↩️

SRP-korrektur

Bachelor-korrektur

Speciale-korrektur

Ph.d.-korrektur

Engelsk korrektur

Vi har hjulpet tusindvis af studerende, og vi vil også meget gerne hjælpe dig.

Skriv eller ring til os

Martin sidder klar til at besvare de spørgsmål, du eventuelt måtte have til korrekturlæsning hos Studiekorrektur.dk, og hvis du skulle være i tvivl, er vi simpelthen de bedste inden for korrekturlæsning af studieopgaver – se blot her.

Tid til korrektur

Vi er glade for at kunne fortælle dig, at vi har læst korrektur på et hav af opgaver, og det drejer sig om alle former for studieopgaver, herunder også ph.d.-afhandlinger og i stor stil også SRP-opgaver i SRP-perioden.

Her må vi fremhæve, at det er en virkelig god idé, at man reserverer tid til korrekturlæsning.

Vil du vide mere om Studiekorrektur?

Du kan med fordel læse videre, hvis du føler, at du har behov for at vide mere om vores professionelle korrekturlæsning af opgaver – vi har samlet en håndfuld artikler her ⤵️

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

✅ Info om korrektur hos Studiekorrektur
Average rating:  
 0 reviews