[yotuwp type=”videos” id=”8gmIvLfbKsY” ]

Korrekturlæser søges, skriver du måske på Google. Du kan finde en korrekturlæser til at læse korrektur på din engelske eller danske opgave her hos Studiekorrektur.

Korrekturlæser søges

Vi samarbejder med rigtig mange korrekturlæsere, og Martin sørger for – i samråd med dig – at vælge den korrekturlæser, der passer bedst til din opgave.

INDHENT TILBUD

RESERVER TID

Skriver du eksempelvis på et speciale inden for jura, er det en jura-specialist inden for korrektur, vi vælger til dig, naturligvis. På den måde sikrer vi os, at vi er inde i alle de faglige termer.

Korrekturlæser søges – rettelse af min opgave

Fortæl os derfor om din opgave i kommentarfeltet ved bestilling, og Martin udvælger den bedste korrekturlæser i den forbindelse for dig. Du er med på råd, hvis du ønsker det – naturligvis.

Vi kan give dig en rigtig god oplevelse med korrekturlæsning, for vi kan tilbyde dig billig og professionel korrekturlæsning af alle studieopgaver. Det er især specialer, vi læser korrektur på, mens vi også kan tilbyde korrekturlæsning af bacheloropgaver, SRP-opgaver etc. Det er altid en vigtig opgave for os, når en studerende skriver eller ringer til os og spørger, om vi kan rette et speciale igennem for fejl og mangler.

Korrektur med hurtig levering

Dels er vi glade for, at vi modtager opkaldet, for det betyder, at den studerende er klar over, at det er en god idé at få en freelance korrekturlæser til at læse korrektur på sin opgave.

Se blot, at vi er fremragende til at læse korrektur på opgaver ↩️

Fantastisk.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Er mere end tilfreds med opgaven.

Man overser altid et eller andet, når man skriver på en opgave. Det kan faktisk ikke undgås. Der er også altid risiko for, at man skriver indforstået.

Det sker typisk, fordi man er så godt inde i det faglige, at man desværre kan risikere, at man tager for givet, at den, der læser opgaven, allerede har en forhåndsviden at læse med.

Det er bare ikke altid, det er sådan, det hænger sammen, og derfor kan det virkelig være en fremragende ide at lade Studiekorrektur.dk læse korrektur på din opgave.

Vi fanger alle kommafejl, og vi retter til, så der ikke er nogen stave- eller tastefejl. Derudover sørger vi med Premiumkorrektur for, at alle sætninger er skarpe.

Der vil med andre ord ikke være skyggen af slørede sætninger, og opgaven, når den er korrekturlæst af Studiekorrektur, vil være til at give en god karakter.

Du kan eksempelvis her læse om, hvordan man skriver et godt speciale.

Du kan også glide videre til at indhente et tilbud ⤵️

  Navn

  E-mail

  Telefonnummer

  Opgavetype

  SRPBachelorprojektSpecialePh.d.DisputatsAnden

  Sprog

  DanskEngelsk

  Valg af korrekturydelse

  StandardkorrekturPremiumkorrektur

  Forventet antal sider

  10-2020-4040-6060-8080-100+100

  Påtænker du at tilvælge ekspreslevering (+50%)?

  Ja, ekspresleveringNej tak

  Ønsker du et tilbud på Opgavesparring?

  JaNej

  Skriv en kommentar om din opgave (eksempelvis studieretning)

  Accept af bruger- og persondatabetingelser:

  Jeg accepterer

  What is 4 + 2 ?

  OBS: Vi sender altid en ordrebekræftelse ud på mail, så husk at tjekke din SPAM-mappe, da vi uberettiget kan ende i den.