Freelance-korrekturlæser

Søger du en freelance-korrekturlæser?

RESERVER TID

INDHENT TILBUD

Studiekorrektur kan sørge for, at din opgave får den bedste korrekturlæsning ever! Vi er fremragende bedømt på Trustpilot ↩️

Fremragende service!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg vil helt klart anbefale Studiekorrektur.dk. Fik læst korrektur på mit engelske speciale. De var hurtige, effektive og yderst professionelle. Vil helt klart bruge dem igen.

Vi læser typisk korrektur på følgende ⤵️

SRP-korrektur

Bachelor-korrektur

Speciale-korrektur

Ph.d.-korrektur

Engelsk korrektur

Freelance-korrekturlæser hos Studiekorrektur

Korrekturlæsning er en gammel disciplin. Den er blot blevet peppet op her med Studiekorrektur.dk. Vi er helt sikkert de førende på markedet, både når det kommer til pris og levering. Du kan læse mere om vores priser her.

👉🏻 Du er også meget velkommen til at læse om os på Trustpilot.

Alle vores korrekturlæsere er passionerede – de har ordet med sig, og de er yderst erfarne. De behersker følgende til perfektion:

  • Kommatering
  • Omskrivning af kringlede sætninger
  • Kendskab til akademisk opgaveskrivning

Vores korrekturlæsere har stiftet bekendtskab med hundredvis af opgaver, så de kan rette alle former for opgaver. Det betyder, at vi uden problemer kan læse korrektur på jura-specialer og bachelorprojekter inden for den naturvidenskabelige tradition, eksempelvis ✅

Freelance-korrekturlæser hos Studiekorrektur

Med korrektur af speciale sikrer du dig, at sproget er i top, og vi kan dermed hos Studiekorrektur stå inde for, at det sproglige afsæt er det bedste. Det er i al fald ikke det sproglige, der trækker opgavens karakter ned, tværtimod.

En freelance-korrekturlæser er vejen frem mod et 12-tal.

Vi oplever tit, at studerende, der har haft deres opgave igennem os til korrektur, ender med en bedre karakter end sædvanligt.

Det er værd at tage med i betragtning, når man skal aflevere sit speciale. Det er trods alt et halvt års slid og 5 års studie, der afrundes.

Vil du ikke også kunne aflevere en sproglig fejlfri opgave og give dig de bedste chancer for en god karakter?

Bedømmes det sproglige?

Hør blot her:

  • §26.Ved bedømmelsen af bachelorprojekt, kandidatspeciale, masterprojekt og andre større skriftlige opgaver skal der ud over det faglige indhold også lægges vægt på den studerendes stave- og formuleringsevne.

Har du brug for at høre nærmere. Skriv da til os via nedenstående formular:

En god korrekturlæser

Hvad betyder det at være en god korrekturlæser? Kan alle med flair for sprog blive professionel korrekturlæser? Find ud af her, hvad der skal til for at blive korrekturlæser.

Mange af de tekster, som bliver sendt til os, er akademiske tekster. Denne type af tekst karakteriseres ved et tungt indhold, lange sætninger og en helt særlig skrivemåde. Desuden er videnskabsteorien kernen i de akademiske tekster.

Det er typisk specialer, bachelorprojekter og ph.d.-afhandlinger, der sendes til korrektur hos Studiekorrektur.

Personer, som har studeret på universitet og selv har arbejdet med disse slags tekster, har større potentiale til at blive gode og professionelle korrekturlæsere af akademiske værker, idet de allerede har et stort kendskab til, hvad videnskabsteori er, og hvordan en akademisk tekst skal opbygges.

Analyse og dermed indholdet i det akademiske værk er afgørende. Men sproget i opgaven er lige så vigtigt, uanset studieretning. Mange studerende ønsker at finde en professionel korrekturlæser til at rette et af deres livs vigtigste værker. De vil gerne sikres, at tekstens grammatik er på plads, kommaerne er sat rigtigt, de kringlede sætninger er forbedrede, og at der ingen stave- og tastefejl er.

Opgaven skal gerne være skinnede ’’ren’’ og professionel, efter at en korrekturlæser har gået den igennem.

Når vi hos Studiekorrektur søger efter en korrekturlæser, kigger vi dermed på en række kvalifikationer.

Man behøver ikke nødvendigvis have en særlig uddannelse inden for korrekturlæsning, men det er selvfølgelig en klar fordel. Det er dog vigtigt, at man er akademiker, og at man dermed har haft med de akademiske værker at gøre. Man skal desuden være ekstraordinær perfektionist med hensyn til det danske sprog.

Det er ikke nok, at en korrekturlæser skiver fejfrit dansk. Der kræves en del erfaring med professionel korrekturlæsning. En professionel korrekturlæser skal være sprogets detektiv, hvor alle fejl såsom slåfejl, tegnsætningsfejl og grammatiske fejl kan spottes. Derudover skal en korrekturlæser hos os have totalt styr på dansk retskrivning og grammatik, have en god sprogforståelse og – ikke mindst – en stor passion for sproget. 

Hvor finder man en korrekturlæser?

Det er en særlig opgave at finde en korrekturlæser, der kan stå med så stort et ansvar og være i stand til at forsikre studerende om, at deres opgave er i gode hænder.

Det er virkelig vejen frem at vælge professionel korrekturlæsning foretaget af professionelle korrekturlæsere – og her er Studiekorrektur en god mulighed.

Vi søger derfor korrekturlæsere blandt akademikere med en relevant universitetsuddannelse og den rette erfaring med hensyn til korrekturlæsning. Vi søger nemlig folk, der er engageret i sprog, og som kan sikre en god korrektur med deres professionalisme.

De korrekturlæsere, vi samarbejder med, er meget erfarne, og de er vant til at læse korrektur på opgaver som SRP-opgaver, bachelorprojekter, specialer og ph.d.-afhandlinger. Du kan læse mere om vores krævende ansættelsesproces her.

Vi sikrer dermed professionalisme udi korrektur og kvalitet på det højeste niveau. Det vidner vores Trustpilot også om. Her er vi nummer 1 inden for vores kategori.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Studiekorrektur.dk
Average rating:  
 0 reviews