Fortrolighed - Studiekorrektur

Vores standpunkt ift. fortrolighed

Hos Studiekorrektur.dk tager vi fortroligheden omkring din opgave, afhandling eller dit speciale meget seriøs. Du kan trygt stole på, at vi ikke på nogen måde videregiver tekstmaterialet til tredjepart foruden den pågældende samarbejdende korrekturlæser, der udfører korrekturlæsningen af netop dit dokument. Vi værner om fortrolighed.

Studiekorrektur-Trustpilot

✅ Rettet over 5.000 opgaver

✅ Førende siden 2014

🥇 Nummer 1 på Trustpilot

Fortrolighedserklæringer og non-disclosure agreements

Mange studerende skriver ofte deres afhandling i samarbejde med en case-virksomhed – nogle gange sågar under indgåelse af fortrolighedserklæring mellem den studerende og virksomheden, hvorfor det selvsagt er enormt vigtigt, at indholdet bibeholdes fortroligt. Uanset hvordan udfærdigelsen af opgaven foregår, garanterer vi fra vores side, at indholdet ikke kommer videre, når vi får ansvaret for at læse korrektur ✅

Gode anmeldelser har vi naturligvis på Trustpilot:

Kan ikke give andet end 5 stjerner.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan ikke give andet end 5 stjerner. Fantastisk service og ingen problemer hverken i bestilling, læreproces eller med opgaven bag efter. Hvis man vil være sikker på et gennemført resultat i dvs. store opgaver kan studiekorrektur kun anbefales.

Urkund og eksterne forespørgsler i øvrigt

Mange uddannelsesinstitutioner indlæser også den pågældende opgave, bachelorafhandling eller det pågældende speciale i et system ved navn Urkund, der kontrollerer for plagiat o.l. På samme vis kan du som kunde trygt stole på, at den tekst, som du har indsendt til korrekturlæsning hos Studiekorrektur.dk, ikke kommer til at florere nogen offentlige steder, hvor Urkund kan registrere disse tekststykker.

Billig korrekturlæsning af opgaver

Et andet aspekt omkring fortrolighed vedrører også eventuelle forespørgsler fra tredjeparter: Hvis en person spørger til, hvorvidt en anden person har fået læst korrektur på noget hos os, vil vi altid nægte at udtale os om dette. Vi sætter en ære i at sikre kundens fortrolighed, både før, under, og efter at vi har hjulpet kunden med at læse korrektur.

Vi læser hovedsageligt korrektur på følgende:

SRP-korrektur

Bachelor-korrektur

Speciale-korrektur

Ph.d.-korrektur

Links til relaterede emner

Hvis du skulle være i tvivl om det mindste vedr. fortrolighedsaspektet, når Studiekorrektur.dk håndterer korrekturlæsningen af en opgave, afhandling eller et speciale, er du meget velkommen til at kontakte os ved at klikke her.

Er du klar til at indsende dit dokument til korrekturlæsning? Da er du velkommen til at gå videre til vores bestillingsside, hvor upload af dokumentet og indtastning af betalingskortoplysninger foregår nemt og simpelt.

Her kan du læse mere om, hvem der egentlig håndterer korrekturlæsningen, når du indsender en opgave, afhandling eller et speciale til Studiekorrektur.dk.

Du kan selvfølgelig også skrive til os på Facebook.

opgave-korrektur

Vil du vide mere om Studiekorrektur?

Du kan med fordel læse videre, hvis du føler, at du har behov for at vide mere om vores professionelle korrekturlæsning af opgaver – vi har samlet en håndfuld artikler her ⤵️

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Studiekorrektur.dk
Average rating:  
 0 reviews