Hvordan uploader jeg min opgave?

Bestilling på Studiekorrektur.dk

Vi vil gerne vise jer, hvor nemt det egentligt er at uploade sit speciale eller sin afhandling til korrekturlæsning via en kort illustrationsvideo!Husk at aktivere den lille HD-knap i bunden af afspilningsvinduet.

Slået op af Studiekorrektur.dk i Torsdag den 8. oktober 2015

INDHENT TILBUD

RESERVER TID

Dette spørgsmål modtager vi af og til, og derfor vil vi meget gerne slå fast, at det gerne skulle være ligetil at bestille korrekturlæsning af din opgave inde over vores bestillingsside.

  • Her bestiller du korrektur på din opgave.
  • Her vedhæfter du din opgave.
  • Du kan her skrive en kommentar til korrekturlæseren. Skriv gerne lidt om din opgave. Hvilket fag skriver du opgave inden for? Hvilken type opgave er det?

Video om upload

Speciale til korrektur?

Det kan være, du har et speciale, der skal rettes igennem. Her kan vi stå klar med en af vores professionelle korrekturlæsere. Vi har utrolig stor erfaring med at læse korrektur på specialer.

Hvad er en normalside?

Det kan vi også straks svare på. Hos os går der 2.400 tegn med mellemrum på en normalside. Denne tilgang har vi, da det spiller godt sammen med de formalia, de forskellige uddannelsesinstitutioner arbejder med, og derfor er det ligetil for dig som studerende at bestille korrektur.

Studiekorrektur-Trustpilot

✅ Rettet over 5.000 opgaver

✅ Førende siden 2014

🥇 Nummer 1 på Trustpilot

  • Du betaler pr. normalside, og derfor er prisen også direkte udregnet og tydeligt markeret ved upload.

Vi læser korrektur på følgende opgaver:

SRP-korrektur

Bachelor-korrektur

Speciale-korrektur

Ph.d.-korrektur

Engelsk korrektur

Video om upload – hjalp den?

Vi håber, at den video om upload, du så, har hjulpet dig. Tanken bag den har været, at den kan visualisere, hvad det er, vi kan hjælpe med her hos Studiekorrektur. Det er klart, at vi meget gerne vil i kontakt med dig, så vi sammen kan få klarlagt perspektivet. Det kan jo tænkes, at du har spørgsmål, og i den forbindelse hører vi gerne fra dig.

opgave-korrektur

Det er Martin, du skal skrive eller ringe til. Han fanges på 7199 8084 eller på info@studiekorrektur.dk. Han svarer dig gerne med det samme, for vi har en god kundeservice.

Vidste du …

Vi er fremragende bedømt på Trustpilot.

Anbefalelsesværdigt!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Anbefalelsesværdigt!

Det er 3. gang, min gruppe og jeg anvender Studiekorrektur.dk og har hver gang fået ros for det grammatiske og sproglige indhold til eksamen, hvilket ligeledes ikke var anderledes til kandidatafhandlingen! Yderst professionelt, effektivt og hurtigt – vi fik vores kandidatafhandling (120 sider) tilbage efter under 40 timer!