Er tiden inde til at sende din opgave til STUDIEKORREKTUR?

Det er i al fald en god idé at overveje, om der er en frisk og professionel korrekturlæser, der skal dykke ned i din opgave.

Vidste du eksempelvis, at …

Censor skal typisk vægte det sproglige i en opgave med 50%, når den endelige karakter skal afgives.

Vi har derfor siden 2014 gjort det til vores styrke at hjælpe med at læse korrektur på opgaver. Og vi samarbejder med mere end 70 professionelle korrekturlæsere.

Du kan få hjælp af en af disse her hos os.

Hvad enten det drejer sig om engelsk eller dansk korrekturlæsning.

  • Vi vil gerne lade dig vide, at du faktisk kan bestille korrekturlæsning af din opgave ganske enkelt via vores bestillingsside.

Ved bestilling af korrektur af eksempelvis dit speciale, bachelorprojekt eller din afhandling, bliver du guidet igennem de forskellige trin.

[yotuwp type=”videos” id=”ZIiUsAbNol0″ player=”rel=0″]

Du kan altid få fat i Martin, hvis du har behov for at få svar på afgørende spørgsmål.

Du kan fange ham på:

  • Tlf.: 7199 8084
  • E-mail: info@studiekorrektur.dk

Har du lyst til at reservere tid eller indhente et tilbud på korrektur?

I løbet af året hjælper vi rigtig mange studerende godt igennem opgaven ved at rette sprogligt til, og det kan derfor være en rigtig god idé at reservere tid til korrektur eller indhente et uforpligtende tilbud på korrektur.

Det kan du gøre herunder.

RESERVER TID

INDHENT TILBUD

Bestilling af korrektur

Kommentar til korrekturlæseren

Der er her i forløbet mulighed for, at du kan knytte en kommentar til din opgave.

Det kan være en information, du synes, er afgørende for den gode korrekturlæsning:

  • Det kan være, du har specifikke ønsker til korrekturlæsningen
  • Det kan være, der er noget, korrekturlæseren skal være særligt opmærksom på.

Derfor råder vi hos Studiekorrektur altid vores kunder til at skrive en lille info med opgaven, da denne kommentar går direkte videre til den pågældende korrekturlæser.

Derved har du selv mulighed for at præge måden, der bliver læst korrektur på ✅

Og så vil vi da gerne pippe om, at vi er godt anmeldt på Trustpilot.

Studiekorrektur-Trustpilot

✅ Rettet over 6.000 opgaver

✅ Førende siden 2014

🥇 Nummer 1 på Trustpilot

Korrektur hos Studiekorrektur

Vi tilbyder korrektur på alle former for studieopgaver, og vi har skrevet udførligt om de mest velkendte opgaver herunder.

Du er meget velkommen til at tage et nærmere kig derpå.

SRP-korrektur

Bachelor-korrektur

Speciale-korrektur

Ph.d.-korrektur

Engelsk korrektur

Vi ved, at der bliver sparet på antallet af vejledningstider på universiteterne, og det er derfor, vi meget gerne vil lade dig vide, at vi også tilbyder en brugbar service i den forbindelse:

OPGAVESPARRING

Hvordan skriver man en god opgave?

Faktisk er vi med glæde gået videre til også at skrive specifikt om, hvordan man bedst muligt skriver en god opgave, for det er ikke altid så ligetil, ved vi.

Der er så mange aspekter at holde sig for øje. Det er klart, at vi er hundredmetermestre i det sproglige og særligt i de mange regler, der knytter sig til komma og til sætningskonstruktioner.

Du er meget velkommen til at dykke ned i dem herunder:

AKADEMISK HJÆLP

Du kan med fordel også læse videre, hvis du føler, at du har behov for at vide mere om vores professionelle korrekturlæsning af opgaver – vi har samlet en håndfuld artikler her 

Bestilling af korrektur – ønske om fokus

Det kan være, du har et ønske om, at korrekturlæseren skal holde ekstra øje med, at du igennem opgaven skriver i datid. Det kan være, du er klar over, at du har visse udfordringer med kommaet, og at det er her, du ønsker korrekturlæserens koncentrerede blik.

Opgavesparring

Det kan være, du ved, at du har en tendens til at formulere dig i lange, snørklede sætninger. Korrekturlæseren kan her yde let sproglig optimering. Derfor er der grund til at sørge for at gennemføre bestilling af korrektur.

Det kan også være, at du har en opgave med mange begreber eller med transskriptioner, hvor det er særdeles vigtigt, at de ikke berøres i korrekturlæsningen. Skriv det meget gerne i kommentarfeltet, således at korrekturlæseren er med på det fra start.
Ved at bruge kommentarfeltet er du således som kunde med til at styre korrekturlæsningen og skabe et godt udgangspunkt.

Korrektur med hurtig levering

Det afgørende er her, at kommentaren knytter an til det sproglige, for vi kan af gode grunde ikke gå ind i vurderingen af det faglige endsige holde øje med opgavens røde tråd.

Skriv også gerne, hvis der er dele af opgaven, der ikke skal korrekturlæses. Det kan for eksempel være, at indholdsfortegnelse og bilag ikke ønskes korrekturlæst.

Klik her for at gå til reservation af tid.

Generel korrekturlæsning

Det er under alle omstændigheder vigtigt at fremhæve, at du ved at anvende kommentarfeltet ikke fravælger vores generelle korrektur, hvad enten det drejer sig om Standardkorrektur eller Premiumkorrektur. Der vil naturligvis tages udgangspunkt i den valgte service, og kommentaren lægger sig derfor blot til den bestilte korrekturservice som et ekstra ønske.

Korrektur opgaver

Vælger du for eksempel Standardkorrektur, fokuseres der udelukkende på sprogets grammatiske side, hvorfor et ønske, der knytter an til sproglige optimeringer, snarere skal udfoldes under køb af Premiumkorrektur.

Derfor skal kommentarfeltet ses som en form for rettesnor for korrekturlæseren og som en mulighed for dig for at gøre opmærksom på visse elementer i det sproglige felt af opgaven.

Kommentar på engelsk

Vi har tilknyttet flere særdeles dygtige engelske korrekturlæsere, og de er parate til at læse korrektur på alle former for tekster; abstract, bachelorprojekt, speciale foruden afhandling.
Her har du naturligvis også mulighed for at tilknytte en kommentar, når du bestiller. Da vil det være afgørende, at du også udtrykker dig på engelsk i kommentarfeltet, da også de engelske ordrer sendes direkte. Bestillingen foretages på vores bestillingsside. Bestilling af korrektur er så enkelt.