Tænker du over følgende: Den røde tråd i en opgave?

Tel: 7199 8084

Mail: info@studiekorrektur.dk

Hvordan skriver man en god opgave?

INDHENT TILBUD

RESERVER TID

Det er det gode spørgsmål.

Det er det, mange studerende stiller sig selv. Det er nemlig ganske forståeligt, at man tænker i det.

Faktisk vil censor være meget tilbøjelig til at give dig en god karakter for din opgave, hvis det træder tydeligt frem, at du nøje har overvejet, hvordan opgaven bygges op.

Der er ikke nogen facitliste, når det kommer til at skrive en god opgave.

Det er desværre ikke sådan, at man kan sætte sig ned og skrive efter en manual og slappe af i troen på, at man skriver korrekt og rigtigt frem mod en topkarakter.

✅ Rettet over 5.000 opgaver

✅ Førende siden 2014

🥇 Nummer 1 på Trustpilot

 

Den gode problemformulering er den bedste start

Det er vigtigt, at du får sat tid af til at skrive en god problemformulering. Det er den, der skal bære dig hele vejen.

Det er problemformuleringen, du skal vende tilbage til gang på gang. Det er problemformuleringen, du skal bruge som en vejviser i din opgave, for det er faktisk den, der kan garantere dig, at du bevæger dig i retning af den røde tråd i opgaven. Den er vigtig, kan du høre.

Korrektur med hurtig levering

Hvorfor er problemformuleringen så vigtig?

Det er den simpelthen af den årsag, at du her stiller dig selv nogle meget centrale spørgsmål, som du så derefter kan gå i krig med og undersøge nærmere.

De spørgsmål, du formulerer i problemformuleringen, vil vise sig at være de pæle, du kan læne dig op ad, når du undervejs i opgaven gør ophold og hæver dig op for at forklare, hvad det er, der er så afgørende for din undersøgelse. Du kan netop sikre dig progression i opgaven, hvis du har de rette spørgsmål.

Billig Studiekorrektur - Trustpilot

Du skal med andre ord virkelig kredse om problemformuleringen. Hvis opgaven er som et barn, er problemformuleringen fosteret, der undervejs udvikler sig til det afgørende skelet, og afsnittene i opgaven er organerne, der får opgaven til at vibrere – og den lever.

Du kan selvfølgelig skrive og følge os på Facebook.

Den røde tråd i en opgave

Det er noget, der tales meget om i opgaveregi.

Det er også et spørgsmål, vi tit får. Det lyder typisk sådan her: Når I læser korrektur på min opgave, sørger I så også for, at der er en rød tråd i opgaven?

Det er vores svar, at den røde tråd fremkommer ved en grundig korrekturlæsning af opgaven, hvis man som opgaveskriver løbende har forholdt sig til sin problemformulering. Hvis det er tilfældet, skal korrekturlæseren nemlig ikke bruge tid på at grave sig frem til skelettet, idet det træder helt tydeligt frem.

Korrektur opgaver

Det er derfor en meget god idé, at du løbende stopper op og forholder dig til spørgsmål stillet i problemformuleringen. Gør du det, vil du naturligt lave små og meget brugbare overgange til de næste afsnit. Du kan netop med stor fordel bruge indledningen af et afsnit på at stille dig et spørgsmål og afrunde et afsnit med at svare på et spørgsmål.

Det handler om at servicere læseren med de rette informationer på de rette tidspunkter, således at læseren ikke (censor især!) skal bruge uforholdsmæssigt meget tid på at blade igennem opgaven.

Derfor kan vi sagtens svare dig direkte og fortælle dig, at korrekturlæsning hos Studiekorrektur netop kan være med til at sikre dig, at du har en rød tråd i din opgave.

Det er noget, der i særlig grad gør sig gældende med hensyn til specialer og bachelorprojekter. Vi læser nemlig meget tit korrektur på specialer og bacheloropgaver, både på dansk og engelsk. Så skal vi hjælpe dig med at ramme den røde tråd i en opgave?

Kan man lære at læse korrektur?

Der er meget, man selv kan sætte sig ind i, hvis man ønsker at blive god til at læse korrektur. Det er dog også en stor mundfuld for mange. Du kan med fordel se nærmere på sagerne her:

Billig korrekturlæsning

Har du set vores Trustpilot-profil?

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hos os er korrekturlæsning gjort enkelt og ligetil.

Korrekturlæsning kan være med til at gøre din opgave endnu bedre. Vi finder frem til essensen og retter sprogligt til. På den måde afsøger vi den røde tråd i en opgave.

Vi går blandt andet ind og retter:

  • Bøjningsfejl (nutids-r)
  • Kongruensfejl
  • Slåfejl
  • Formuleringsfejl

Har du yderligere ønsker til korrektur, kan det altid aftales på forhånd.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Tid-til-korrektur-e1566228819506.png

Korrekturlæserne hos Studiekorrektur er professionelle. De har flere års erfaring med at læse korrektur på studieopgaver. Vi går efter at ramme den røde tråd i en opgave.

Studiekorrektur har eksisteret siden 2014.

Vi tilbyder billig korrekturlæsning på dansk og engelsk.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

SRP-korrektur

Bachelor-korrektur

Speciale-korrektur

Ph.d.-korrektur

Engelsk korrektur

Du kan altid indhente et godt tilbud på korrekturlæsning af din opgave.

Vi har skåret mellemled væk, og derfor er det altid Martin, du får fat i, hvis du skriver eller ringer til os: 7199 8084 er telefonnummeret, du fanger ham på. Mailadressen er: info@studiekorrektur.dk.

Navn

E-mail

Telefonnummer

Opgavetype
SRPBachelorprojektSpecialePh.d.DisputatsAnden

Sprog
DanskEngelsk

Valg af korrekturydelse
StandardkorrekturPremiumkorrektur

Forventet antal sider
10-2020-4040-6060-8080-100+100

Påtænker du at tilvælge ekspreslevering (+50%)?
Ja, ekspresleveringNej tak

Ønsker du et tilbud på Opgavesparring?
JaNej

Skriv en kommentar om din opgave (eksempelvis studieretning)

Accept af bruger- og persondatabetingelser:
Jeg accepterer

OBS: Vi sender altid en ordrebekræftelse ud på mail, så husk at tjekke din SPAM-mappe, da vi uberettiget kan ende i den.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

✅ Info om korrektur hos Studiekorrektur
Average rating:  
 0 reviews
Tagged: