Søger du efter en korrekturlæser, der kan hjælpe dig frem mod en opgave skrevet i et akademisk sprog?

Det er ganske afgørende, at man som studerende sikrer sig, at man skriver korrekt dansk eller engelsk i sin opgave, og det kan faktisk være vanskeligt nok i sig selv, idet der er mange kommaregler og retskrivningsperspektiver at holde sig for øje.

Man skal tilmed også gerne sikre sig, at man ikke skriver talesprogsagtigt, men at man faktisk skruer det sproglige niveau op til et akademisk niveau, hvor man slet og ret viser, at man kan skrive akademisk i en akademisk opgave.

Lyder det kompliceret?

Det er det ikke nødvendigvis.

Vores professionelle korrekturlæsere kan hjælpe dig med at løfte sproget til et mere skriftligt orienteret niveau.

Censor vil nødvendigvis bemærke, om opgaven har et ‘fladt’ sprog med mange fejl, eller om opgaven er skrevet klart og tydeligt vekslende mellem lange og korte sætninger og tydeligt markerede afsnit og opsamlinger og deslige.

Det drejer sig om struktur og det bagvedliggende, hvilket vi har stor erfaring med, for siden 2014 har vi hjulpet tusindvis af studerende med at få helt og aldeles styr på opgaven via korrekturlæsning og opgavesparring.

Er du den næste i rækken frem mod en bedre opgave?

Vi vil herefter gerne fremhæve, at vi faktisk har:

✅ Rettet over 6.000 opgaver

✅ Førende siden 2014

🥇 Nummer 1 på Trustpilot

[yotuwp type=”videos” id=”ZIiUsAbNol0″ player=”rel=0″]

Korrektur hos Studiekorrektur

Vi kan give dig et godt tilbud på korrekturlæsning.

Vi hjælper med at rette din opgave til. Vi korrekturlæser således din opgave og sørger undervejs for, at det akademiske sprog bliver løftet og i det hele taget ramt præcist.

Vi er klar over, at det kan være lidt vanskeligt at skrive akademisk, og det er derfor meget godt at vælge at lade en korrekturlæser hos Studiekorrektur hjælpe med at skrive akademisk.

Vores korrekturlæsere brænder for at hjælpe dig frem mod en god opgave, og vi har skruet prisen på korrektur ned til et studievenligt niveau.

Vi opererer med faste priser på Studiekorrektur

Vi tilbyder eksempelvis en sidepris på 29,95 kr. for Standardkorrektur, og tilsvarende er prisen for Premiumkorrektur 34,95 kr. pr. normalside.

Standardkorrektur og Premiumkorrektur er vores to former for korrektur.

Her vil vi også gerne nævne, at vi i tilgift til den grundige korrekturlæsning også kan tilbyde Opgavesparring.

Du er meget velkommen til at rette direkte kontakt til os ved at udfylde nedenstående formularer, hvor du dels kan indhente et tilbud på korrektur og dels reservere tid til korrektur.

INDHENT TILBUD

RESERVER TID

Vi læser korrektur på mange forskellige former for opgaver – gerne studierelaterede, og ingen er for lille eller for stor, for den sags skyld, for os.

Du kan forvente at høre fra Martin, når du har indsendt en forespørgsel til os.

Det er ham, der tager sig af dit opkald eller din mail, og han vil derfor med glæde og indlevelse vende tilbage til dig med en melding, du kan bruge til noget.

Han begyndte selv sit virke hos Studiekorrektur som korrekturlæser, og sidenhen har han sat sig i stolen og håndterer henvendelser fra de mange studerende, der søger sig frem til os.

Du kan fange ham på:

 • 7199 8084
 • info@studiekorrektur.dk

Hvilke opgaver læser vi korrektur på?

Vi læser typisk korrektur på følgende opgaver:

SRP-korrektur

Bachelor-korrektur

Speciale-korrektur

Ph.d.-korrektur

Engelsk korrektur

Her vil vi også gerne nævne, at vi i tilgift til den grundige korrekturlæsning også kan tilbyde Opgavesparring.

Vælg korrektur

Akademisk sprog – Studiekorrektur

Vi skriver naturligvis ikke opgaven for dig, men vi retter noget allerede nedfældet til, så det bliver en akademisk opgave, skrevet i et akademisk sprog.

Hvis du vælger Premiumkorrektur, er du sikret, at den udvalgte korrekturlæser omformulerer de sætninger, er ikke er tydelige. Du kan med andre ord være sikker på, at kringlede sætninger bliver rettet. Korrekturlæseren tager også fat i eventuelle stave- og tastefejl.

Vælger du en ekstra grundig korrekturlæsning, en Premiumkorrektur deluxe, en Udvidet Premimkorrektur, om du vil, retter korrekturlæseren mere sprogligt, end du havde forestillet dig. Der vil blive sat ekstra meget fokus på dine sætninger og på måden, du skriver på.

Billig korrekturlæsning af opgaver

Vi kan tilbyde dig en god pris på korrekturlæsning af din opgave

Det skal gerne aftales med Martin, som er manden, der håndterer alle opgaver. Det er ham, der udvælger korrekturlæseren til den enkelte opgave, og det er dermed ham, der har overblikket.

Det er Martin, du skal ringe eller skrive til, hvis du ved, at du har brug for en særligt dybdegående sproglig hjælp, en grundig korrekturlæsning.

Du kan skrive til ham på: info@studiekorrektur.dk eller ringe til ham på: 7199 8084.

Alle vores korrekturlæsere læser med største glæde korrektur på din opgave, for det er sådan, at de alle sammen brænder for at tilbyde dig billig korrekturlæsning.

Du kan nemlig sende din opgave til korrekturlæsning hos os hos Studiekorrektur.

Vi har læst korrektur på tusindvis af opgaver, og vi vil meget gerne hjælpe dig med korrekturlæsning af dit speciale, korrekturlæsning af din bacheloropgave, korrekturlæsning af din SRP-opgave, korrekturlæsning af din ph.d.-afhandling. Faktisk læser vores freelance-korrekturlæsere korrektur på alle former for studieopgaver, og du kan altid være vis på, at du får en god pris på korrekturlæsning af din opgave hos Studiekorrektur.

Tid til korrektur

Mere om Studiekorrektur

Du kan med fordel læse videre, hvis du føler, at du har behov for at vide mere om vores professionelle korrekturlæsning af opgaver – vi har samlet en håndfuld artikler her ⤵️

Du er også meget velkommen til at besøge det sted, hvor vi giver gode råd i forbindelse med at skrive en god opgave. Det foregår her.AKADEMISK HJÆLP

AKADEMISK HJÆLP

OM STUDIEKORREKTUR

Du kan allerede nu reservere tid her ⤵️

  Navn

  E-mail

  Telefonnummer

  Forventet dato for upload, fx 31-12-2023

  Valg af sprog

  DanskEngelsk

  Forventet antal sider

  10-2020-4040-6060-8080-100+100

  Påtænker du at tilvælge ekspreslevering (+50%)?

  Ja, ekspresleveringNej tak

  Påtænker du også at uploade et engelsk abstract?

  JaNej

  Ønsker du at høre mere om vores tilbud om opgavesparring?

  Ja takNej tak

  Skriv en kommentar om din opgave (eksempelvis studieretning)

  Accept af bruger- og persondatabetingelser:

  Jeg accepterer

  What is 3 x 1 ?

  OBS: Vi sender altid en ordrebekræftelse ud på mail, så husk at tjekke din SPAM-mappe, da vi uberettiget kan ende i den.

  Kan I hjælpe med at skrive akademisk?

  Vi kan hjælpe dig med at læse korrektur og ad den vej sikre, at dit sprog bliver tydeligere og mere akademisk.

  Hvem kan læse korrektur?

  Vi samarbejder med 70 professionelle korrekturlæsere, så du kan være sikker på, at vi kan finde en dygtig korrekturlæser til din opgave.