INDHENT TILBUD

RESERVER TID

 

S√łger du efter en korrekturl√¶ser, der kan hj√¶lpe dig frem mod en opgave skrevet i et akademisk sprog?

Vi kan give dig et godt tilbud på korrekturlæsning.

 

Akademisk sprog - korrekturlæsning hos Studiekorrektur

 

Vi hj√¶lper med at rette din opgave til. Vi korrekturl√¶ser s√•ledes din opgave og s√łrger undervejs for, at det akademiske sprog bliver l√łftet og i det hele taget ramt pr√¶cist.

Vi er klar over, at det kan være lidt vanskeligt at skrive akademisk, og det er derfor meget godt at vælge at lade en korrekturlæser hos Studiekorrektur hjælpe med at skrive akademisk.

 

Akademisk sprog – Studiekorrektur

Vi skriver naturligvis ikke opgaven for dig, men vi retter noget allerede nedfældet til, så det bliver en akademisk opgave, skrevet i et akademisk sprog.

Hvis du vælger Premiumkorrektur, er du sikret, at den udvalgte korrekturlæser omformulerer de sætninger, er ikke er tydelige. Du kan med andre ord være sikker på, at kringlede sætninger bliver rettet. Korrekturlæseren tager også fat i eventuelle stave- og tastefejl.

Vælger du en ekstra grundig korrekturlæsning, en Premiumkorrektur deluxe, en Udvidet Premimkorrektur, om du vil, retter korrekturlæseren mere sprogligt, end du havde forestillet dig. Der vil blive sat ekstra meget fokus på dine sætninger og på måden, du skriver på.

 

Billig korrekturlæsning af opgaver

 

Vi er fremragende bed√łmt p√• Trustpilot ‚Ü©ÔłŹ

Hurtig service, god korrektur.

‚≠źÔłŹ‚≠źÔłŹ‚≠źÔłŹ‚≠źÔłŹ‚≠źÔłŹ

 

Tak for en behagelig og nem process. Alt, jeg gjorde, var at uploade opgaven, og bum så lå den i min e-mail-indbakke 2 dage efter korrekturlæsning. Samtidig med at jeg kunne se, hvilke fejl jeg havde lavet gentagne gange. 5 stjerner herfra.

Vi kan tilbyde dig en god pris på korrekturlæsning af din opgave

Det skal gerne aftales med Martin, som er manden, der håndterer alle opgaver. Det er ham, der udvælger korrekturlæseren til den enkelte opgave, og det er dermed ham, der har overblikket.

Det er Martin, du skal ringe eller skrive til, hvis du ved, at du har brug for en særligt dybdegående sproglig hjælp, en grundig korrekturlæsning.

Du kan skrive til ham på: info@studiekorrektur.dkeller ringe til ham på: 7199 8084.

Alle vores korrekturl√¶sere l√¶ser med st√łrste gl√¶de korrektur p√• din opgave, for det er s√•dan, at de alle sammen br√¶nder for at tilbyde dig billig korrekturl√¶sning.

Du kan nemlig sende din opgave til korrekturlæsning hos os hos Studiekorrektur.

 

Tid til korrektur

 

Vi har læst korrektur på tusindvis af opgaver, og vi vil meget gerne hjælpe dig med korrekturlæsning af dit speciale, korrekturlæsning af din bacheloropgave, korrekturlæsning af din SRP-opgave, korrekturlæsning af din ph.d.-afhandling. Faktisk læser vores freelance-korrekturlæsere korrektur på alle former for studieopgaver, og du kan altid være vis på, at du får en god pris på korrekturlæsning af din opgave hos Studiekorrektur.

Du kan allerede nu reservere tid her ‚§ĶÔłŹ

Navn

E-mail

Telefonnummer

Forventet dato for upload, fx 30-12-2020

Valg af sprog
DanskEngelsk

Forventet antal sider
10-2020-4040-6060-8080-100+100

Påtænker du at tilvælge ekspreslevering (+50%)?
Ja, ekspresleveringNej tak

Påtænker du også at uploade et engelsk abstract?
JaNej

√ėnsker du at h√łre mere om vores tilbud om opgavesparring?
Ja takNej tak

Skriv en kommentar om din opgave (eksempelvis studieretning)

Accept af bruger- og persondatabetingelser:
Jeg accepterer

OBS: Vi sender altid en ordrebekræftelse ud på mail, så husk at tjekke din SPAM-mappe, da vi uberettiget kan ende i den.